Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Soronkívüli tájékoztatás
Alulírott Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám:
III/75.005-19/2002, E-III/324/2008 tőzsdetagság: BÉT) az alábbi soron kívüli tájékoztatást
teszi közzé.
Az Erste Group Bank AG (mint Kibocsátó) nevében ezúton értesítjük a tőkepiac szereplőit,
hogy technikai problémák miatt a Kibocsátó ideiglenesen nem tud árat jegyezni az Erste
Certifikátokra és Turbo Warrantokra. Amint a technikai probléma megszűnik, folytatódik az
árjegyzés.
Szerencsére az aranyat is tolják lefelé amit sok határidős figyel, ha azt 25 alá beteszik akkor indulhatna egy globális up hullám, addíg csak olalazó mozgással egy enyhe emelkedés lenne a reális.
Egyenlőre van egy halovány mol emelkedés. Meg erős au Oti. De viszont a DAX reggel erősebbnek tünt, persze lehet hogy most csinálják a nyitó rés betöltést, és utána jön az UP, de én most partvonalról figyelem, nyitóban vettem, 110-120 nál eladtam. Kicsi pénz ez tudom, de mégiscsak plusszos már a mai napom :-)
Egyenlőre tart a daxban az optimizmus és a pénteki maxon járunk ha leküzdi akkor jól is elsülhet a longosoknak ami persze a buxot is tolhatja up irányba.
Jó reggel Mindenkinek! Én is panaszkodni akartam... persze tudom én, hogy nem kötelesek likviditást biztosítani a jelenlétükkel, de azért... no... érezhető, hogy szinte mindig a feszült pillanatokban nincsenek jelen vagy tűnnek el.
Esés utáni oldalazás után további esés várható.Jól mondja Suyen, az oldalazás éget. Az csak reménynek jó, de igazából pénzt nem hoz, csak megnyugvást, hogy nem ég el több pénz. Igazából mehetne vagy egyfolytában le a piac, vagy fel egyfolytában, de ez a Bux tötymörgés tényleg csak pénzégető. Főleg az egyik nap +2%, másik nap -2% szisztéma.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!