Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
igen ez most jol. bar azt megjegyzem hogy nem ezt a vegjatekot vartam mara egyaltalan. kulonben be is shortoltam volna. kivancsi leszek a holnapi iranyra nincs semmi megerzesem sem...
amikor ezt irtam meg nem volt meg es akkor meg valoban kesernyesnek ereztem. aztan egy felrantas es rogton meg is lett. zaras elott meg akamat kulonbseg is elolvadt..erdekes...
ezt írtad:" ma sem rozsas a kamathelyzet. ha egy kicsit felzarkozna a prompt hoz mar elég is lenne nekem ." EZT VALAHOGY KESERNYÉSNEK ÉREZTEM... Mintha kevés lett volna a 4-500pont!
en becsulom. zartam is a longot pedig meg erdemes lehetne tartani de iden ha eltalalok egy 500 pontos elmozudlast annak mar nagyon orulok es zsebre rakom inkabb...
annyira váratlanul h a 2017.decemberi kiadású 2018. évre vonatkozó finanszírozási tervbe is be volt kalkulálva.... http://www.akk.hu/uploads/17bppWwM.pdf
Nem tartanék szűk stopp nélkül BUX longot, mert jöhet egy csúf meglepetés. Mai Vakmajom: 1. Az EU szabálytalanságok miatt elzárhatja a pénzcsapot és akár 500
milliárdos lyuk keletkezhet a költségvetésen. Hivatalos közlemény ezt
tagadja. 2. Mai nappal váratlanul 1 mrd eurós (324 mrd Ft) kötvénykibocsátást tartott a magyar államadósságkezelő.
Nyitásra lehozták a tegnapi záró szintre. Nincs nyitási rés. Dax topikban is írták, hogy tegnapelőtt részvény csere történt Dax indexben, ez nagyobb forgalmat generált. Lehet hogy az irányt is befolyásolhatja. Tegnap már nem akart a Dax esni az Usa indexek után zárás körül.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!