Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Dax menne feljebb, de az amcsik beadják mindig 13000 fölött a németek meg megunták, úgyhogy tartják lenn, nehogy valakik jóáron realizálni kezdjenek sajna ez még egy jó darabig eltarthat közben a ruszkik meg 70 fölötti olajárban úsznak, és röhögnek a markukba de kellett ez a Trump mindenkinek...
"Konzum-részvényekkel vásárolták meg a Ligetfürdő Ingatlanfejlesztőt Átmeneti jelleggel 45 százalék alá csökkent a Konzum PE Magántőkealap részesedése a Konzum Nyrt.-ben - tette közzé a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján. " 15-30Fton kaptak a 75%os konzum reszesedest Forczektol, 3100as arfolyammal fizzettek Liget furdoert. Persze, hogy imadjak a reszvenyeseiket. Szepen felhuztak nekik a papirt, most szepen lehet osztani 200szoros aron
Ma
ünnepnap miatt (Függetlenség napja) nincs kereskedés az Egyesült Államokban,
emiatt alacsonyabb forgalomra számíthatunk az európai kereskedési szakaszban.
Usa továbbra is a 200napos alatt van bőven ....amíg ott nem változik a hangulat,addig nem igen lesz 38000. (inkább további esés kezdődik ott is) sőt néhány nap után minket (is)lerántanak...
http://pubika.pe.hu/downloads/DAX.png Nem
vagyok benne, de mivel BUX követi, ezért én is próbálom. Narancssárga
down csatornát törögeti. Ha a 3 hónapos ciklusokat nézzük (sárga
négyzetek), akkor lenni kellene benne még 1 hónapon belül egy
emelkedésnek szerintem.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!