Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Erőtlen fan50/38.2 között félúton gerinc korrekciós trendsáv közepén semmi esetre se nyitnék longot és shortot se mert senki földjén vakarózik a bolhás amerikai Szerencsejáték Zrt egy másik biznisz és az sem a Te bizniszed. :D türelem,türelem,türelem (vagy ezt már mondtam már valamikor valakiknek?)
Én speciel olyan 2,5 millát buktam certin és cfd-n most. Együtt érzek Veled. A jó elemzéseidet figyelve az EWP-hez is kedvet kaptam, kifejezetten miattad. Emiatt Cimballi könyvét is megvettem, szóval fel ne add!
Te döntöttél a legjobban bár én is hallgattam volna arra a belső hangra de hát a kapzsiság ugye :(( Van még fedezetem tudom tartani sőt ha úgy alakul bővíteni is tudom.
Oke.. akkor jo fedezeted maradt a negativ pozikon felul. Mak, mert visszajott 700pontot. En tovabbra sem tudom a mozgast elkapni. Mondjuk annyira nem is akarom ebben az osszevisszasagban. Ez a rangatozas tovabbra sem jo nekem.
Köszönöm srácok a bíztatást, jól esik... tisztában vagyok a hibáimmal, tisztán látom mikor mit követek el, de csak egy gyarló fickó vagyok akire ugyan úgy hatnak a külső ingerek, mint másra, még ha meg is próbálom őket kizárni! Sokszor írtam már, hogy pl nem olvasok más elemzőket, és nem nagyon lehet eltéríteni az alapgondolataimtól... a gond most sem azzal volt ahova lejöttünk... hanem ahogy lejöttünk... nem így gondoltam... ezt vártam, csak nem így... A feleségem meg természetesen azért az aki, mert olyan amilyen! Ha nyerő van abból is részesül, ha bukta van arról is tudnia kell... természetesen nem tapsolt örömében, és nem gyertyafényes vacsival várt haza...
A mai nap mozgásai arra adnak választ, hogyan kezelik jelenleg a túllengéseket, hová kell "visszajutniuk", hogy rendberakják az elmaradt dolgokat, mert azért volt ma rohangálás irodáról irodára, meg zakatoltak a matekosok világszerte. :)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!