Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Na akkor kezdem én 1800 certit elégett TL87 nulla kuka veszteseg kb Januari nyereseg meg meg egy kicsi :(. van meg 46 kontim bux varhato veszteseg a fene tudja. Röviden ennyi...
Megnéztem az ázsiai piacot, és a nikkei nagyot eset de a többiek csak 2-3-4%-ot estek. Vagyis hatalmas a vola, de estére lehet minden visszarendeződik, és a robotok voltak. A pánik tudd a tőzsdén a legnagyobb ellenség lenni. Most pl. 5 perc alatt kb 1% emelkedett a dax futi. Úgyhogy mai nap óvatosan mindennel, ha még traderkedni akarunk későbbiekben, és nem 1 nap alatt mind pénzünket eléghetni. Ellenben kis pozikkal sokat is lehet nyerni. csak ne nagy pozit felvenni, mert akkor ellőbb jön a kapzsiság, majd a pánik. Pont mint a jurassicc parkban :-)
ML papirokba johetne mar a kijozanodas, mert ott nagyobb hype van, mint Bitcoinban, az pedig mar harmadolt, napi 15% esesben van. Ugyesen letudnak sajat papirral shortolni a papirjukat toredek arra, hogy kesobb visszavegyek.
En maradok tavol. Remelem kibirom hogy ne adjak a piacra olyan szinten, ahol nem kene mar. Meglatjuk itthon mi hogy nyit. Kint nem csinalok semmit, az biztos
Jézus, bekapcsoltam, hogy mennyit emelkedett vissza éjszaka, erre tessék. Kíváncsi leszek OTP-re, eddig nagyon biztosan vették, tegnap is az az ész nélküli felkötés nap végén, megnéznék benne egy pánikolós 7-8%-os zuttyot.
Johetnek a fedezet befizetesek. SP es Dax ujabb 2.5% eses ejszaka ota. Sajnalom akik beultek a tamaszok megvetelebe. Jo nagy penzegesek lesznek a kollegaknal. Aki gondolja, irja ki magabol a feszkot, ma minden tapasztalat johet. Longot senki ne eroltessen, barmilyen jo lehetosegnek tunik, meg utolag visszaemelkedik. Raerunk.. nem?!
Yellen csalódott, hogy Trump nem nevezte ki újabb 4 évre: https://www.vg.hu/penzugy/janet-yellen-ott-kot-ki-ahol-ben-bernanke-776973/ lehet nála volt egy tű, amivel kiszúrták a lufit??? jegybankok a héten kezdhetnek válságtanácskozásokba S.O.S. kamatemelésekről gondolom nem fognak fukarkodni 0,xx-es értékekkel új amcsi jegybankelnöknek feladat adott...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!