Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Az eredeti tervem az volt, hogy full SP short a 2760-as visszateszt és lefordulás után. Pedig most folyamatosan követtem, láttam is az M1, M5 MA mozgóátlagok lefelé keresztezései alapján. Február 1-jén délután csak ránéztem az SP chartra, akkor kezdték egymást jobban keresztezni lefelé szép sorban az MA mozgóátlagok, ezért próbára azonnal nyomtam 1 CFD shortot Demoban. Na akkor kellett volna nem Demoban és nem egyet, hanem 20-at. Akkor a mai napon nem mínuszban zártam volna mindent, amit az utóbbi fél évben "összeügyeskedtem", hanem nem kicsi pluszban. Pedig fixa ideám volt, hogy ilyen túllövés után az SP nagyot fog esni. Sajnos ez is megmaradt csak ideának eddig.
Te most jöttél, vagy csak az éjfél utánra mondod? Ja, este 8kor csengetett a kaszás és vitte egy év profitját... A Japánok kb most köpik a monitorra a reggeli kávét...
Most múlt el éjfél.... ilyenkor indul újra a stooq on a dax futures, és az első 5 percben is 70 pont mozgás..... ilyen dúrva volatilitást én még sosem lláttam, 11 év alatt...
Pedig nézz nyugodtan a szemébe, jót akartál, nem jött össze, ennyi. Nem a lakást zálogosítottad el, éhen nem haltok, tudod, hányan szoptak ma önmagukhoz képest is brutálisat?
Az EBDAXTL87 DAX prompt függő. 9 és 17.30 között kereskedett. A futi más tészta. A holnap 9 óra számít. Én esélytelennek látom, hogy a futi most visszatérjen reggelre 12500-ra. Ázsia szakadni fog
Nagyon sajnálom. Át tudom érezni az unoka szeretete miatti fájdalmadat, mivel nekem is van kettő. A következő trade-nél vedd figyelembe, hogy a lentnél van lentebb, és vica versa.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!