Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Még nem merem leírni, de legalább a pénteki futi zárónál lejjebb nemigen megyünk:) Ha megtörik a pánikroham, akkor nem lesz már, ami lefelé húzza.
Törölt felhasználó2018. 02. 05. 11:04
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 02. 05. 11:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
2017 aug 29 lesz remélhetőleg.Mindenesetre egy csomag long pakk a hárfaszós időkre (tavaszi zsongás 14k környékén :)) betárolva itt trombita alsó szár környékén.Asszem te irtad stratégiának :)
Az amcsikra leszek kíváncsi, nagyon telepakoltam magam longgal: daxlira ma hígítottam, péntek usa záráskor meg beruháztam egy Russell (smallcap) longra. Dupla vagy bukta esete, ha ez a visszahúzás csak kamu/medvecsapda, akkor pár héten belül túlteljesítem a teljes tavalyi évem, ha viszont megyünk tovább lefele, abból baj lesz. Fundásan nem kéne, hogy baj legyen - csakhát mikor figyelt a piac a fundára...
Én megvárom mi lesz ezekkel a résekkel, ha ma nem tölti vissza menetből a mait, akkor előfordulhat, hogy jön az utolsó, kimerülési rés (-z), egymást követő napokon az szép fordítós jelzés lehetne.Vagy, ha holnap sziget rést hagyna itt "lent". Álmodik a longoló :)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!