Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
jól teljesítö német gazdaság mellett tartósan rosszul teljesítö DAX-ot nem igen tudnék elképzelni 128xx-es év eleji szintek alá szerintem csak ideig-óráig tudják lenyomni az indexet
Ami nálam még bizakodásra ad okot: a 200as napos MA értéke 12760 körül van, az alá sikerült egy lendülettel 150 pontot kerekíteni. A két legutóbbi alkalomkor, amikor ilyesmi történt ( 2016.11.09, 2017.08.29) 1500pontos rally jött utána. Ennek ha úgy vesszük, megágyaztak: az EUR extrém erős, egy kisebb korrekciója is jól bedurranthatja a daxlit, az SP "referencia" letudta a "kötelező" ~3%-os visszaesését, amivel már 2 teljes éve adós volt, fundásan meg ugye le van nyomva az indi a koalíciós huzavona miatt.
Jól beijesztették a longosokat, én 130 nál longoltam, de hülye fejemmel, 200 nál már ki is dobtam, éreztem, hogy fordulni fog, de nem volt elég tökös, ez a január jól beparáztatott.
még mindig tartom az elméletem, hogy a német kormányalakítási áttöréssel a DAX-os kitörés is el fog jönni ezt szeretnék Merkelék saját sikerüknek elkönyvelni
Ha tudnék reggel 8 előtt kereskedni, már akkor beszálltam volna. A 8as banknyitásra már felkapták, így megvártam a prompt nyitót -ezt így sikerült elkapni. Nem vagyok sebész, ha 100ponton belül sikerül a jó irányba beülnöm, annak már nagyon örülök.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!