Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ennek ellenére egész szépen el-evickélnek itt az ATH alatt 1 % -kal....ez egy vicc :D 19:34 | Kormányleállással fenyegetőzik Trump, esnek a tőzsdék Majd ha a magyar intézményeket fenyegetné egy ilyen leállás mert nincs pénz..már 5 fokkal leminősítettek volna minket...Görögország szintjére körülbelül
Gondoltam Rád, amikor láttam ezt a szintet. csak én longban vagyok. 1180 certivel ebből 280-at zártam 940 körül, azok akkor is pluszban voltak és megviselt ez a 3 nap. A többit is zárom akár bukóban is csak nem ott.
Napos Bux. Dupla top célár pipa 161.8as fiboval, azon egy doji ma fordított szerintem. Fentről 40.500as dojival is bejött az elképzelésem, szerintem most sem csalódunk http://www.kephost.com/image/E6sI
Én nem szeretem, mikor a napos MA20 és MA50 fentről lefelé keresztezi egymást. Ha fel, akkor 38500 szerintem megfogja. Aztán vagy valami, vagy megy valahova.
Mindegy, hogy ki hová várja. Az számít, ahová Te. Én a helyedben 12920 környékén zártam volna. Legfeljebb zárásnál visszanyitod. Ott csak nagyon nyereséges lehettél.
DAX -ban azért még mindig nincs erő...de a német fickó is pont a 13.000 alá várta visszatesztre a dAX -ot és az pont meglett...innen fordul most megint le.. USA -ban a 6500 részvény közül 4050 esésben van 2300 emelkedésben...ma esés lesz tán...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!