"10. Olyan ügyletkötés, melynek eredményeként a tényleges tulajdonos, illetve kockázatviselő személyében nem történik változás, ideértve a csoporttagok közötti ügyletkötéseket, valamint valós gazdasági cél nélküli átvezetéseket és transzfereket is (kivéve repo, értékpapír-kölcsönzés, értékpapír biztosítékkal kötött ügyletek). „Wash trades”"
Ilyen elven még Téged is meg lehetne büntetni, mert befolyásolni akarod a részvényt. Tényleg van egyáltalán 1 darab részvényed is ebben a témában? Ha nincs, hagyd már azokat akik még bíznak ebben a papírban.
Ha van, akkor örülj, hogy felfele tart, ha pedig venni akarsz, reméljük 30 alatt már nem fogsz!!!!!!!
"Egyesek felismerték hogy hogyan lehet még egy utolsó nagyot meríteni egy halódó cégből (rengeteg előző példa, phyl, eco, mutyex és társai) és ugyanezt a játékot megjátszották.
Számomra az volt fura hogy még azon a napon is voltak vevői ajánlatok amikor csődöt jelentett :) Én őszintén bevallom hogy kb egy éve léptem ki vastag bukóban belőle amikor gyanússá vált a folyamatos lecsorgás 3-4 havonta menetrendszerűen érkező felrántásokkal az árfolyamban és azóta mint külső szemlélő követem az eseményeket.
Ismét magánvéleményként ez egy az egyben ugyanaz a pénzkihúzás mint az összes többi kiscégből a béten."
Hú de ismerős....
OTTone