Telefonon sikerült beszélnem egy brókerükkel! Azt mondta, ő sem látja még, de át álláskor, minden ugyan úgy fog működni! Sőt a külföldi papírokat jobban lehet majd kereskedni! Júli 1 előtt, pár nappal lehet majd látni! Megkérdeztem azt is, mennyi a részvények át apportásása, más bankhoz, 90000 ft a max, nálam annyi. Készülök arra is, ha nem lesz megfelelő. Ahogy elnéztem, soksok felesleges dolgot belepakoltak, csili vili minden. Ilyen olyan számomra semmi szart mutat. Jeleztem is, de nyilván leszarják! Az is egy fontos tényező, megszűnik a böngészőből való belépés, csak appból. Appnál meg egy óra a max, utána kilép!!!!! Nah ez ami már most gáz! És mennyi lesz majd az összeg is, eddig is drága volt kereskedni.
Hát nem tudom. Vannak kétségeim nekem is ezzel az átállással kapcsolatban, szkeptikus vagyok azt illetően, h ez zökkenőmentesen meg fog valósulni júli 1-el. Nem arról voltak híresek az utóbbi időben, h flottul működött volna minden, de cáfoljanak ránk!
Megint megnéztem, sehol nem találom, hogyan tudok megbízást leadni! Részvényeket sem látok, semmit! Az új felületen látom milyen papírjaim vannak, de kereskedni nem lehet. Érdekes lesz ez....
van baj, tegnap bent voltam egyik fiókba akartak adni aranykártyát +3000ert. hagyjuk. rá kérdeztem, es fingjuk nincs mi lesz????? :)))) igy fognak átálni????? kerdeztem ajanlati könyv stb lesz? néztek rám.. ja beléptem ipad pro-val, böngészőből, és megkérdezték hogy csináltam? ott éreztem minek jöttem be :)))))))))))))))))))))) jobb lesz ennyit mondtak...... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ma jött az OTP-től ez a válasz: Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét! Jelenlegi információink szerint a Digitális Szolgáltatási Szerződésen belül a tőzsdei tranzakciók kezdeményezésének lehetősége 2025.07.01.-re után lesz elérhető. Tisztelettel:Kovács István
Jó ideje használom telón az új felületű appot, alapjában véve jól használható, de többen is hiányoltuk már korábban is belőle a tőzsdei funkciót. Jó ideig még ez a megtakarítási portfólió sem volt látható benne, ez sem rég kerülhetett bele sztem. Nem tehetünk mást, mint bízunk benne, h időben és zökkenőmentesen át tudnak állni júliusra.
Én értelmezésem szerint igen. Ahogy az előbb is írtam én is, te is, a portfólió már most is látható, csak kereskedni nem lehet még, nincs real adat stb. Próbáltam volna konkrét időpontot kérni én is, de vagy nem tudtak v. nem akartak erre válaszolni, csak a júli 1-et nyomták, h akkortól elérhető lesz az újban majd.
Azért nem látod, h hogy lehet kereskedni, mert még nem lehet az új felületen keresztül kereskedni. Nincs benne az az opció, csak amit te is írsz, h látni lehet a meglévő portfóliót, megtakarítást. Elvileg folyamatosan kerül át minden, ami még nincs. Rákérdeztem az OTP-nél erre én is, konkrétan nem mondták, h júli 1 előtt elérhető lesz-e az opció v. csak majd a megszűnéskor fog élesedni. Remélhetőleg zökkenőmentes lesz az átállás és nem az lesz, h júliussal megszűnik a régi, de rövid ideig mégsem lesz elérhető az újon a kereskedés lehetősége.
Én ráklikkeltem az új internetban regisztrációra. Ott kiírta hogy már regisztráltam korábban. Ott feldobta a nbelépés az új unternetbankba. Be tudtam lépni. Látom a számláimat a portfóliómat. De hogy kereskedni hogyan tudnék arra nem jöttem rá .
OTP Direktbroker problémák