Nem lehetetlen egy kereskedési rendszert működtetni. Az Erstéé eddig egész nap remekül működött. Egyszer sem vágott ki, az otp pedig ötször-hatszor. Abba is hagytam a számolást.
Ha belépek a direktbrókerbe a rendszer kidob és újra bekell lépnem az OTP Direktbe.Ez felháborító!Át fogok menni másik befektetési szolgáltatóhoz!Le fogok mindenkit beszélni az OTP Bankról!Visszakövetelem a Direkt Bróker havidíjam!
Direktbróker értékpapírszolgáltatás nem működik.
Ma 13:55
levelet küldött «informacio@otpbank.hu» címre
Egész nap akadozott a rendszer,most már be sem tudok lépni .Van vételi és eladási megbízásom MOL-ra a mai napra.Hogy kereskedjek így?Ez a szolgáltatás megint lópikula.Kérem vissza az e havi díjamat.És ez az ország legnagyobb bankja.Ez Röhej!
A direktbrókerben egy csomó olyan lekérdezés lefut alapértelmezett beállításokkal, amit soha nem kérek magamtól.
Például a "Befektetések eredménye" menüpontban mindig végig kell várnom, hogy lefusson a lekérdezés az utolsó negyedévre, mind a lezárt, mind pedig a nem lezárt tranzakcióimra.
Ez nem is lenne különösebb baj, ha bírná a rendszerük, de nem bírja.
én Opera beta-t használok....semmi panaszom rá, 240/20-as netem van....Direktbróker is jó szokott lenni, de ma piszkálták, és persze megint nem lett jobb...
Most éppen 8:42-t mutat a Direkt Broki órám.Nekem kell mindig BÉT megbízások menüpontra kattintva frissítenem.Kibaxott OTP!Direkt xopató jó qrva életbe!
Ma ezt a levelet küldtem:Ma reggel sem megy a Direktbróker órája .Mit csináltak tegnap óta a számitógépes munkatársaik?Ma sem tudok normálisan kereskedni?Ítéletnapig kell várnom?Ez a szolgáltatás egy rakás lócitrom.Önök fizetnének egy rossz szolgáltatásért?Az e havi Direktbróker díjat visszakérem én ezért nem fizetek.Megfelelő fórumokon szóvá fogom tenni,hogy az ország legnagyobb bankja nem képes egy ilyen problémát megoldani.Nevetséges!!!!
OTP Direktbroker problémák