Vannak napok, amikor simán működik anélkül, hogy bármit kattintgatnék a firefoxban vagy egyáltalán tudnék arról, hogy egy böngészőnek nemcsak alapértelmezett beállításai lehetnek.
Most működik.A Firefox menüjében a Beállításokban megnyitottam a Speciálist.Itt megnyitottam a Hálózatot.Itt van egy olyan,hogy Kapcsolat,alatta a Firefox internet kapcsolatának megadása.Ennek a végén Beállítások.Na erre rákattintottam és a Rendszer beállítások használata helyett a Nincs proxyt választottam és OK-t nyomtam.Talán csak ennyi volt a hiba....
Nálam annyi volt,hogy nem töltötte a BÉT kereskedési adatait ezért kiléptem a Direkt Brókerből.Ezután pár perc gatyázás után újból betudtam lépni a BÉT adatokhoz.Most megy normálisan...Én is azt hittem,hogy valamelyik bluet lebaxxák,de szerencsére csak kisebb zavar támadt az "erőben".És most újították meg a rendszert...
1 óra alatt 5 utalást tudtam leadni, de félórája egyet sem... már kiír hibaüzenetet, hogy dolgoznak a problémán... node nekem még nem kevés járulékot kellene elutalnom...
A trükk az lehet, hogy mindenkit kivág a rendszer, akinek egyáltalán sikerült bejelentkeznie és a leggyorsabb visszatérők csak kis terhelést jelentenek, ezért egy darabig villámgyors válaszidőket kapnak.
OTP Direktbroker problémák