Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Sokan akarnak gazdagnak látszani, pedig a gazdagság belülről jön. Így vagyunk a szabadsággal is. Ha belülről nem érzed szabadnak magad, jöhet bármilyen vezető.
Madachot magad fölé helyezed ha azt gondolod ő tudja a tutit. Raadasul ő egy beteg ember volt súlyos élethelyzettel. Miert tudna a tutit? Mindenki magabol indul ki. Szerintem pontosabb a teljesítmény szó. Legyenek céljaid és ebbe rakod rakod az energiad. De vedd észre ha ez zsakutca mert rámegy az életed.
Amugy mondtam párszor. Túlpolitizaltak a magyarok. Ratelepszik az életükre kapcsolataikra. A sajat életed es sajat céljaid a legfontosabbak. Van egy jatekter amiben jatszik az ember. Ma végtelen a szabadsag. Barhol élhetsz, barmilyen informaciot megszerezgetsz a többi rajtad múlik. Rövid az élet kar a f@szsagokra pazarolni. Az élet szép elvezni kell amig tudod.
Szerintem nem. Ha rossz célt valasztasz akkor kar bele az energia es idő. Ha vizet gereblyézel napi 12oraban abbol nem lesz semmi. A pal utcai fiuk esetében az latszik mennyire fontos a hírszerzés es információ. Amúgy erre talaltak ki a sportot. Kűzdhetsz harcolhatsz legyőzheted önmagad ahogy javasolják neked aztan menj vissza a munkaba. Azt latnod kell befolyasi övezetek vannak a vilagban. Pont ezek átrajzolasa zajlik. Kié Magyarorszag? A Tiéd. Csatazol homokgommbocokkal és összehordod a mézet.
Szép példa. Mellbevágó drámai vég volt. Abszolut zseniális, Molnár Ferenc-i. De ha úgyis másé, és úgyis értelmetlen, akkor kár elkezdeniük a Pál utcai fiúknak bármit is, elég, ha csak üldögélnek a farakásokon és rágják a gittet. A fiúknak elérni kívánt céljuk volt, és küzdöttek érte. Erről is szólt a regény, Cél kell, irány kell, és nem szabad habozni küzdeni érte. Ennyit az általános drámai vonatkozásról és a küzdelemről. Madách-csal élve: az élet célja a küzdés maga. De a példa az Unió meg az Euro-bevezetés kapcsán számomra sántít, nem kicsit, nagyon. Akkor most kié is Magyarország? Ki itt a telektulajdonos?
Miert volt ilyen jo olcsó az eur? Talan hogy nagyfiuk jol valtsanak? Fix állampapirba hajtottak a jószagokat mert tan nagyobb lesz infla. Eurban lesz arfolyam emelkedes es 4% körüli kamat?
Szoktam mondani egy peldat. A legtöbben nem tudjak miröl szolt a pal utcai fiuk regeny. Harcolnak gyülölködnek a szerencsétlenek. Kemény csataban "győznek" hősök vannak. Aztan rajönnek nem is volt övek amiert harcoltak. A telek tulajdonos harc nélkül visszavette. És még jano is az ő embere.
Ne legyen kétséged be fogjuk vezetni eurot 2030ban. Milyen arfolyamon? Ezert a célert fogják bevezetni a megszoritasokat. Mert hat feltetelek. Mostani adatok szerint sem belgak, osztrakok nemetek svédek sem vezethetnék be EOROt. Akkor? Nyilvan módosítani fognak a szabalyokon. Mert addig is lehet szigorítani adokat emelni privarizalni de kell beléptetni eur zonaba mert aki euro zona tag az közösen tartozik majd és kialakítjak központi iranyitast.
Gézám mindent köszönünk de előtte varázsold vissza az árfolyamot 350re mert olyan jó kerek szám volt és már hozzászoktam. 362ért váltottam tegnap majd megálltam egy kútnál ahol 1.7 volt a benzin pedig minden máshol 1.6. Nem voltam feldobva..
Én el voltam veled, de tényleg kár a poltikában agressziven részt venni. Kívánom legyen szép életed, igyekezz céljaidat elérni, Hidd el nem elsősorban a rendszertől függ milyen minőségű életet teremtünk magunknak. ( bár sokan nem így gondolják ) Én is néha eltűnők napokra hetekre, van véleményem, de szándékosan nem sértenék meg senkit, mert másképp gondolkozik. Jó lenne , ha lenne valami konszenzus a magyarok között, nem pedig szurkoló táborként harcolnának egymással, és akár ölre mennének vélt igazukért. Többször írtam nem fekete és fehér.... inkább piszkos és szürke a politika szereplők többsége. Sajnos.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)