Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azért tegyük már hozzá, hogy a forint erőhöz semmi köze a magyar kormány teljesítményének, most világpolitikai események határozzák meg az árfolyamot, együtt mozgunk a többi hasonló valutával. Ha vége a hátszélnek, akkor megint mehetünk trendirányba.
Szerintem igenis szegyeld el magadat! En mar nagyon banom, hogy mertem offtopic lenne a portfolio.hu több topikjában is. Megyek is gyonni. Szerintem hasonlo megbanast kene neked is tanusitanod. Es a legjobban az zavar, hogy megis milyen kobevesett, sziklaszilard es orokke statikus, kulon asztalt is erdemlo jogon (Alaptorveny) merunk mi itt szabadon velmenyt formalni…
“ Beírtam feltörekvő alapokban vagyok, Kiniai vezető részvényekben, szerinted érdekelt valakit? rákérdezett , miért , mit látsz?” Fájlalod toled miért nem kérdeznek? Veletlen lehet, ne szívd fel magad, csak annyit látunk beloled amennyit mutatsz, ennek alapján meg senki nem érezte úgy tanácsot kérne. Én amúgy szoktam kérdezni, meg választ is kapni. Ha az “értőktől kérdeznék” kezdet miatt kizárva érezted magad az sajnálatos. Viszont nem véletlen.
És a magyar állampapír az egyetlen nyilván nagy bölcs barátom. Mert ha például a privátbankomnál hasonlítanám össze a forintos és eurós hozamaimat akkor egy logikai buborékban roppanna össze fekete lyukká az univerzum. Mert:“ ezért csak a Ft államkötvény és az EUR államkötvények között, az éppen akkori időszak legtöbbet kamatozó kötvényen megkereshető kamatokat tudjuk összehasonlítani. “ Mert ez eurhuf fórum nem befektetési. Értem. Hallottam ám én olyan pletykát is hogy a hatarokon kívül is van majdnem egy egész bolygó befektetési lehetőségekkel, de ez lehet csak áltudomány. (Amúgy azzal prőbáltál megsérteni hogy nem fényezem magam valami állított tudásra mint egyesek? Ugye érzed hol van az óngól?)
Ne legyél már kis stilu....inkább örülj...majd meglatjuk. A vezér is bemondta, hogy benez 400 alá, akkor most ez mi , ott marad, vagy csak benez, vagy 350 is 400 alatt van.
Elmélkedés, gyülölködés, igazad van, Beírtam feltörekvő alapokban vagyok, Kiniai vezető részvényekben, szerinted érdekelt valakit? rákérdezett , miért , mit látsz? Helyette Öccá .... Zorbán....
Innentol nem ertem,miert is megy a karorom,ha valaki tegyuk fel,beszivott egy befektetest. Nem a sajat gondja? Ejj,ejj,megint csak osztjatok az eszt,es a gyulolkodes megy. Engem peldaul hidegen hagyna,ha a te vallalkozasod szarba kerulne,ha Orbanek is. Your business,your problem. 😃
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)