Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Jó, de a nato nem avatkozhat be ha az orszok támadnak, ez kiderült az igénylistából. Kérdés na to tagország védekezhet e vagy az már imperializmus? Azért írtam le az érvrendszert alant mert másutt már parszor átfutottam rajtuk, gondoltam megspőrolok pár kört.
Na,akkor teljes csapattal tamadhat a Nato. Vagy az EU. Mindegy,csak tamadjunk 😁 en szivbol orulok neki,hogy vegul 4 Grippen pontot tett a dolog vegere(ezzel megadva a tiszteletet,amit elvartunk),amik persze a beket szolgaljak,ha esetleg nekunk esnek az oroszok a teljes arzenallal.
Továbbá rohadjon meg a nyugat ha: Segít Nem segít Beavatkozik Nem avatkozik be Eltakarít egy diktátort Nem takarítja el Úgy gondolja hogy beavatkozhat egy szomszédos országban Nem gondolja úgy hogy oroszország beavatkozhat egy szomszédos országban Pénzel és fegyverrel segíti a megtámadottat Nem segíti pénzel és fegyverrel a megtámadottat Véleményt alkot Nem alkot véleményt Betartja egy országnak igért védelmi megállapodast Nem tartja be egy országnak igért védelmi megállapodást Segített elintézni hogy ukrajnának ne legyen atomfegyvere Ha nem segített volna elintézni hogy ukrajnának ne legyen atomfegyvere Ha bar erősebb mint az oroszok mégse háborúzik Ha bár erősebb mint az oroszok háborúzik Ha felvesz egy országot aki belépne Ha nem vesz fel egy országot aki belépne. Mindezt úgy hogy per pillanat mi is a nyugat vagyunk és a nato is.
ott sajnálom h kihagytam az 1.07 eur long lokális aljat... majd az usa adatoknál ha betörne kissé, talán, akkor nyitok, bár sok olyat olvastam, hogy év vége irány az 1.5 szóval... még ahhoz most se késő
Így ennyi, hogy ma is láthatóan többször belevettek! Reggeli low ról odavertünk mindenkit magasan megint. 1) Ha 2020 óta csak az inflákat rádobjuk az akkori árfolymra, akkor sem itt kéne lennünk. 2) Meg a tavaly őszi árfolyamra a kamatokra kifizetett 18+ % ot, meg ami az 1 év eltltével volt mostmár +4,5 hónap a kisebb kamatokkal. Az is szépet mutatna. 3) Bajor perec mennyi az al*iban felétek?Az itt is van ott is. itt most hatalmas deflációnak volt kitéve 79ről lementaz ára 199re. A fenti 3 ból kijön egy egy átlag ha a 3ból csinálunk +1 átlagot , az megmutathatja egészen közeli pontossággal azt, hogy hol kéne lennie. A bűvészkedés tartja, amit valamikor valakiknek valamiből ki kell majd fizetni! https://imgur.com/a/APxLGE1
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)