Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Latom nem nagyon ment at, en azt mondtam semmire nem jo a TA. Es egy valodi guru sem emliti mint csodaszert. Tp ertekeket írtam. Tapasztalati ertekek. Egy Ta hogy tudná lekepezni a hirek okozta mozgasokat. TA a mult, azt jelzi akkor hogy viselkedett a piac. Jobb chartokra be van rakva gondolat buborekba akkor epp mi tortent. A chartokat nezem de ta nem erdekel. Kapom erste elemzeseket, jo kontraindikatorok.
most ezt hogy értékeljük? mit kapott ov vagy szij péter a napokban ajiba a sorok mögött? vajon az ukránok ígéretet adtak a kisebbségi jogok teljes rendezésére? mit szól ehhez putler?
Jól látod a hosszú távú trend felfelé,-nem vitás! Jelenlegi helyzet (rövid távon, HUF erősödés)- a kisebb kamatcsökkentés, Ukrajnával kapcsolatos Orbán miatt. Nem vagyok Megafonos , Orbánt és társait tolvajnak tartom! De már tegnap a 0,75-nél, és Macronnal , és Melonival találkozás előre vetítette a mai szavazás eredményét! Vagyis a HUF erősödést. Tegnap megírtam így cselekedtem...
Melyik az eszköz és melyik a cél? Ha a kamatot és az árfolyamot nézzük. Ehhez az árfolyamhoz (cél) ez a kamat (eszköz) kell jelenleg, egyebek változatlansága mellett.
A negatív forgatókönyv elmaradt, erre zárulhatnak pozíciók. Az biztos, hogy az erősödés mérsékeltebb lesz, mint a gyengülés lett volna a teljes összeveszés esetén.
En sem. Volt egy nap,amikor szenne egtunk,dehat most napi 2 forinton en nem izgulok. A trend meg mindig fel,marmint a hosszu tavu. Majd olyan 370 kornyeken lehet izgulni jobban.
Lehet az én felfogásom nehéz de igazából az uniós forrásokhoz nem kerültünk közelebb ergo én forint erősödést nem igazán párok arról nem is beszélve az összes mozgó átlag alattunk van nem nem messze
Olvasom itt a jobbnál jobb mutatókat. Infláció fa@sza, finanszírozás megoldva, külker pozitív,tartalék soha ennyi,a hiány trükkökkel ugyan de tarható,stb.,minden szép és jó....,csak azt nem értem,ha minden ilyen jó,akkor miért nem tudják a kívánt mértékben csökkenteni a forint erejét adó kamatot!? Ezügyben tényleg meghallgatnék valami elképzelést?
Hogy itthon mit ad el a propaganda, az tökmindegy, pláne, hogy a nem kormánypárti hívók komoly része is hajlamos egyfajta Stockholm-szindróma keretében elhinni az "Orbán mindig nyer" narratívát és a a Rogánék által kikalapált többi politikai terméket. Ha ez a beszámoló valós, és a kétéventi felülvizsgálathoz nem kapcsolódik vétó, akkor ez a kompromisszum tényleges engedménybe nem került az EU-s partnereknek. A hírek szerint az Európai Tanács az ukrajnai pénzügyi eszköz végrehajtásáról szóló éves bizottsági jelentés alapján minden évben vitát tart majd annak megvalósulásáról, hogy iránymutatást nyújtson. Szükség esetén pedig az Európai Tanács két éven belül felkéri a Bizottságot, hogy tegyen javaslatot az új EU-költségvetés keretében történő felülvizsgálatra. A magyar kormány a kétéves felülvizsgálat kapcsán vétójogot követelt – amiről azonban az EUrologus által hallott német diplomáciai forrás úgy fogalmazott, arról érdemi egyeztetés nem is volt sem a kiskörös sem a huszonhetes tárgyalóasztal körül.
az 5 millio letminimum alatt tengodo, munkaberbol szegenysegben elo ember boldogan tapsol otthon a kulker merleg miatt! borzaszto fontos a kulker merleg, attol jobb a magyarnak. sot onkent fogyasztanak kevesebbet, nehogy negativ legyen az egyenleg. rendesek ezek a csoro magyarok, segitenek a kormanynak, jegybanknak gazdagga tenni a nem is tudom kiket.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)