Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
“ 389,021-nél shortoltam a mai napra.” Jó hogy regisztráltál, madein, akit te nem us usnertél, pont mindig elkapta a lokális csúcsokat. Aztán ha nem jött he az irány azt mondta hogy ja az csak apróval volt a vicc kedvéért. Csak arról jutott eszembe hogy ezt már te is mondtad. Kár hogy nem ismerted, sokban hasonlítotok. De senki sem pótolhatatlan.
itt nem csak a legterrol van szo, ezt te is tudod. Infrastrukturarol, legibazisokrol, logisztikarol stb. Igen, ezekez kell a szövetseges orszag, mint együttmukodo fel.
Mivel EU és USA még nem siet kamatot vágni, sztem 75bp-s kamatvágás sem hoz erősödést, mivel nagy nki happy között kezdtünk gyengülni és csökken a kamatelőny, főleg a technikai (UP) és kormányzati impro kockázatok közepette. Bár leszúrhat vmelyik heti piacmozgató adatnál.
Kiváncsi vagyok teoretikusan ha a nato haderő megindulna szerbiába akkor (tekintsünk el horvátországtól) vagy ujrajnába (tekintsünk el lengyelektől meg még pár országtól) romániába (tekintsünk el mindentől) igazi háborús helyzetben akkor a nem nato tag magyarország mennyire lenne tényező az útconaltervező beállításánál. Kb mint amikor nem járult hozzá nato fegyverek átrepüléséhez ukrajna segítésére. A flightradar szerint meg kb mindenhonnan átrepültek gépek. De lengyelországban szálltak le, az igaz. Hint: nem kerültek ki.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)