Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen, de ebből neki odakinn adóznia kell(ene). Úgy tudom, hogy szemmel látható kamatjövedelemnél a németeknél vagy osztrákoknál nincs olyan adómentes dolog, mint nálunk a tbsz. Vagy mégis?
Amit már sokszor írtak, példának. pl. ha EUR 400-as árfolyamon váltott, és vett PMÁP-ot. Tegyük fel 50000 EUR-t váltott > 20 millió Ft Megvárja a kamatfizetést 20*1,16 = 23,2.M EUR 384 23,2M/384 = 60416 EUR (valódi "kamat": 20,83%) Ezt hívják forró tőkének, ha ezek a packok elkezdenek átszállingózni USD-be, EUR-ba.
Alakul. A DKJ hozamok megerőszakolása után a BUBOR-t erőszakolnák ezek a nagynemzeti kommunisták. A piac büntetni fog, ez nem is kérdés. Az idiótát jobb lenne, ha kiraknák, mert ez egyre nagyobb sz@rvihart generál a nyilatkozataival.
ahogy reggel írtam a cseh koronával indult a napunk, hiszen hirtelen megugrott és gyengült, majd az szépen visszaerősödött, de mi áttértünk a zlotyi követésére, hiszen utána az ugrott. Az csak úgy jó, ha felülteljesítünk, úgyhogy nagyobbat gyengültünk! napiSIKER megvót esmét. usdeur 0.9177 -0.0004 -0.04% nem, ma nem a dollárral megyünk korona 24.7563 -0.0388 -0.16% FO$rint 383.383 +1.132 +0.30% csak ma képes majd 0,44%al rosszabban teljesíteni FO$rintnak a koronánál. Így jutottunk el 265 ről az "ERŐS" 383as FO$rintig, míg a csehek még erősödtek is! Olyan mintha mi még 255 körül vergődnénk! Hát jó lenne az nekünk??? Nem jobb így? Eladják a vakhülyemarháknak a pénz elértéktelenítését fejlődésnek. és azok be is veszik. inkább mást vennének be. https://imgur.com/a/eJ6Zy20
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)