Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Bármitől :) mert mindenki felfelé várja például. Pár hónapja egyszer megkrédeztem, hogy hol van a TL-k K.O. szintje,merthogy kiszedhetjük. Ment a hitetlenkedés. Aztán ki lett szedve :) hát pl ezért.
"Súlyos kritikákat fogalmazott meg a Költségvetési Tanács 3 éves kitekintője a büdzsé állapotával kapcsolatban, ami nem meglepő, hiszen a költségvetés helyzete valóban ijesztő." Szerintem ezután a kritika után, inkább a Költségvetési Tanács helyzete a kritikus, a költségvetés pedig ritka jó bőrben van.
Hetes aljakat ha összekötöd, már 380 körül letörte. Még "technikailag" a fontosabb szintek tarthatják. 378.2 376-375.5 környékre. Ha ezeken is áteszi magát, tuti jön a 373 legalább. "Soft Landing" magyar módra.
Egyértelműen egy időzített bomba a forint. A letörés még nem történt meg. Tehát innen még lehet tényleg bármi. Nagyon kiváncsi leszek, h ezt a hatalmas bukót miként kivánják majd a lakossággal,meg az intézménnyel megoldani. Csak remélni tudom, hogy nem az lesz,h öveket becsatolni,és 130cal neki a betonfalnak. Mert ilyen szar helyzetben tényleg rég volt a gazdaság. Innen bravúr kéne,hogy erős forinttal kikecmeregjünk belőle. Kulcs kérdés lehet még a kamu infla.
Nekem az a gyanús, hogy illikvid helyzetben nyomják a fiúk, egyébként úgy hogy pl a kohéziós támogatások mérföldköveiből 4 db teljesült a 27-ből ami 7 éves ciklusra járhat, és bármikor újra befagyasztható. Éves szinten nem nagy money, mert ennek többszörösét elviszi az MNB vesztesége, amit ugye nem reklámoznak. Szóval nekem ez egy meglehetősen érdekesen csillogóra csomagolt cucc.
Forint letores gyanus. Ha es amennyiben a 370 koruli szintre lemenne,es torne,akkor johet egy vaskos meglepetes,355 kornyekeig. Fenntartasokkal kezelem ezt,de figyelem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)