Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szeretek egyutt begetni a csordaval, jo erzes a tobbseghez tartozni. Mivel sose szavaztam a fideszre, igy ebbol az elmenybol jo ideje csak ilyen forumokon tudok erot meriteni. :)))
Jo munkad van, megfizetnek, tudsz felretenni. Ha volt kis szerencses csaladi hatszeled, hitelmentes ingatlanban vagy. Innentol csak ido kerdese sporolni es kicsit tozsdezni, hogy meglegyen 100m.
Most ebbol egy elfogadhato, kozepes meretu, jobb helyen levo hasznalt ingatlant lehet kapni, szoval gazdagnak sajnos nem tekintheto. Relative viszont top 3% az orszagban.
miért nem tudsz diagramot rajzoltatni??? nem az összegekre vagyok kíváncsi csak a %os diverzifikálásra és növekményre akár tételesen is lehetne! Mert én így csinálom a leváltott sörösüvegek árából, de lehet, ha elmondanád a te stratégiád válthatnék én is és a pár sörösüvegből 1-2 év után akár sörgyár is lehetne... Egy gyönyörű teljesítmény eredménye ismét, vagy csak most váltják le a frissen kinyomtatottat valami katari bizniszhez: https://imgur.com/a/YGUYAuf
Na akkor neked van a legnagyobb répád ! Volt egy öreg szaki a cégnél ő szokta mondani "mind hülye aki azzal dicskszik" No de valami konkrétumot szívesen látnék - szerintem többed magammal is mert messziről jött ember azt mond amit akar. -amúgy is mi ez egy elemzőnek ?
Mondjuk en ezt siman elhiszem, 100 misi tokevel 3%-ot hozni lehet 2 honap alatt. Azt is elhsizem, hogy van 100 misid, ez csak magyar szemmel sok, 250k euro, 10-15 evnyi normal eletvitelre elegendo vagyon.
rosszabbul jártam volna-e , ha abban tartom, mint alompapírban mondjuk 340 óta? Arról nem beszélve, ha külföldön euróval vásárolsz, akkor az ottani infláció miatt azon csodálkozol, hogy miért fizettél ilyen keveset, még ilyen sz@R FO$rint árfolyam mellet is, nemhogy a 340 esnél!!!! Itthun ksh infla22,5% valós minimum a duplája, vagy még akár 3szorosa is, miközben kint ritka a 10% feletti... Tehát, már extrán jobban jártam, ha nem FO$rintosan gondolkodom.... ezek meg vegyenek más pénzének az elértéktelenítéséből 14 milliárdos NY ingatlant, nem dubait, meg... Azért mondom, hogy írd le, hogy mit teszel, hogy lássam, hogy működik-e a stratégiád és később vissza tudjuk ellenőrizni. és lássuk a fejlődést. legyen az pozitív vagy negatív. véleményem szerint, aki 100m+t kezel , az már tud bánni az excellel... hacsak nem bennfentes, vagy stróman, vagy ki tudja miféle lehet még valaki ebben az unortodox mintagazdaságban, aHUN egyre többen állnak sorba ingyen kajáért... mert a lóvé ami megjelenik malopcsyéknál +ban az a nép jó részénél hiányzik és csúszik lefelé a középréteg...
diagrammot, meg az apámf..szát nem kéred? :D amúgy most kicsit lassult minden de ha tudni akarod október 5 óta 2,506,660 ft + némi dollár kamat jött ;)
mennyi pontosan? mert 120 volt szeptemberben azóta mennyivel nőtt?? szeretnék kérni tőled egy diagramot, ami a vagyonod időbeni folyamatos növekedését mutatja (ezt egy excell táblázatban vezeted a diagram varázsló szinte meg is csinálja helyetted) és mellé tedd lécci azt is, hogy mibe fektetsz és %osan hogyan diverzifikálsz jelenleg(pl 20% btc, 12,5% XRP, 500% alompapír,...)! Lehet meglépem én is. Amíg leírod, visszaviszem a sörösüvegeket, hogy legyen mit befektetnem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)