Forint gyengülés nagyon is elképzelhető, és a cél az ,hogy ebből haszon is legyen. Válság kezdődik ,( van ) a cél , hogy mindenki lehetősége szerint megőrizze , gyarapítsa befektetéseit ,pénzét. Sokan az OTP topikban vívódnak száz forintokon .Időpocséklás Eljön az idő , sok -sok OTP papírom is lesz . De addig ezer más lehetőség van . Csak olvasni, figyelni kell.
KB egy hónapja írtam agyonvert kínai részvényekről , Konkrétan beírtam PDD , BILI . Kaptam a mínuszokat szokásból , egy valaki írta hogy figyeli , neki is van ! ( a történet nem rólam szó,l hanem azokról akik fülük botját sem mozdították , pedig szép lehetőség volt !
KB egy hónapja írtam agyonvert kínai részvényekről , Konkrétan beírtam PDD , BILI . Kaptam a mínuszokat szokásból , egy valaki írta hogy figyeli , neki is van ! ( a történet nem rólam szó,l hanem azokról akik fülük botját sem mozdították , pedig szép lehetőség volt !
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)