Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nincs itt semmiféle korrupció. Egész egyszerűen a rothadó elmúltnyolcév után megjelent az új, rendkívül tehetséges Z, mint Zuckerberg generáció és megcsinálták a szerencséjüket. Lásd Lölö vagy a vejkó. Óriási tehetség mindkettő, de vannak még jó páran. Legalább nem viszik ki a nyomorult multik a pénzt az országból, hanem itt marad, náluk. MNB lassan emelheti a kamatot újra, ha már útban vagyunk 370 Ft felé és 402 Ft egy euró. Olyan helyzetbe navigálták az országot, hogy ebből EU-s pénzek nélkül szerintem nincs kiút.
Pont, hogy emelni kéne, viszont ilyen korrupciós meleg ágy adópolitikával, meg a gdp 75%kát elvívő stromanokkal szerintem ezen ne csodálkozz! Ha előbb tudtam volna meg dolgokat, előbb lépek. Egy biztos ez világos mint a vak ablak.
Hűha, elnézést, csak egy cikkből idéztem, nem ellenőriztem a hangfelvételt. Most pótoltam, az utolsó szó ez alapján "AldiBA" és nem "Aldiban". Elnézést kérek Nagy Mártontól, hogy én is pontatlanul idéztem.
Én már fel sem veszem a fizum, hogy csökkentsem valamelyest az inflációt. Nagy Márton és "az állam egyetlen dologgal tud példát mutatni: a közszférán, meg az állami cégeknek a bérezésén" Ez meg is látszik, rendben is van, lassan éheznek vagy lakni nem tudnak hol, de legalább nem húzzák fel az inflációt. Nade amit a versenyszférában művelnek... "A probléma az, hogy nem jegybankárok ülnek a Tescoban meg a többi helyen, lásd Aldiban."
Ezért ennyire boldog a doktor minielnökúr, tele van gyerekkel, unokával. Most már a fizu is rendben, végre nem lesznek filléres gondjai. Mondjuk ez az emelés az inflációt is meghúzta rendesen, nem tudom mennyire cseszte le őt emiatt Nagy Márton.
Bandi te szimplán troll vagy, de igen vicces, remélem nem komolyan gondolod! Egyébként remélem neked a béred nem emelik, hiszen akkor te is rontod az inflációs kosarat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)