Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
nem veszi észre h a vejkó G500 AMG-vel jár, mindennap másikkal :) amúgy tényleg már kb 40mrd vagyona lehet kis ügyes vejkókácskának, 12 év alatt, no azért ez előre ment!
Így van, ez a "derék" Viktor biztosan nem tud róla. :) Ahogy arról sem tud semmit és még a mai napig sem világos a számára, hogy a családjában és a cimborái között rövid időn belül ki milyen módon lett milliárdos, főleg úgy hogy neki hosszú évek óta egy forint megtakarítást sem sikerült összerakni. :) Szegény szerencsétlennek szervezhetnének valami hasonló gyűjtést mint amit anno Esmeralda szemműtétjére szerveztek. :)
Ryanairnél jól mondták, itt így nem lesz külföldi turista, akkor pedig nem itt verik el a devizájukat. A nyár többnyire erősödést szokott hozni. Ha így megy lehet tényleg korlátozzák a devizavásárlást és a kiutazást. Kádár 2.0 a mostani rendszer.
nem vagyok egy beszari alak, de a korábbi "370-en átváltok mindent", majd 380 390 ha lemegy, már 400on átküldök mindent. és onnantól leveszem az árfolyamot a képernyőről. ha csatornában marad 407 után még lejöhet 400 alá kicsivel. itt volt valami narancsbirka aki sajnálta a 380-as váltókat, de jó h akkor is váltottam.
"az euró jegyzése 273,50 forintról kora délután 277,50 forintra ment fel, azaz 4 forinttal drágult a közös deviza. Este 6 óra után már 281 forint közelében járt az árfolyam. "
Pontosan. Na meg majd a forintos állampapír visszaváltogatók és devizába menekülők száma sem lesz kevés. Sajnos lesznek itt még a jelenleginél is hatalmasabb bajok.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)