Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem, nem ezert diszkont…nettot fizetsz es brutto, kerek neverteket kapsz vissza. Akkor minden kotveny, allampapir diszkont emelkedo hozamkornyezetben, nem?
Diszkont kincstárjegy esetén az emelkedő hozam alacsonyabb értéket jelent, kevesebbet ér a kötvény ahogy a vele szemben elvárt hozam növekedik. Ezért diszkont.
beiktatták a 4 . tervbizottságot . huf újra célbavette a 400 - at . egyszer kérem vétozza meg a 400- at. majd kap a lakosság afrikai minöségü terméket .
Csak gonoszkodok! Egyébként más út itt ebben az országban nincs rá, hogy megváltozzon valami, csak a kivéreztetés úgylátszik. Kiváncsi vagyok rá nagyon, hogy mi kell ahhoz, hogy a bégetők felébredjenek. Másik meg hogy két hetente hallgatjuk hogy soros támadja a forintot. Megnézném hogy milyen, mikor tényleg rászállnak. 600-as eurónál mi lesz majd, kiáll a gulyás előveszi a négyzetrácsos füzetet és azt mondja, hogy ha az évek számából gyököt vonunk, hozzáadjuk gyurcsány ferenc véralkoholszintjét, elosztjuk az ukránok átlagéletkorával, akkor kijön hogy csak 15% ot romlott a forint?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)