Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Utolsó aljról(háború előtti nap 355), indult trendvonal megfogta... 383, 7 támaszba nem nyalt bele... az még nem látszik, h az eddig emelkedés korrekciója vagy csak az utolsó hullámé...ha utóbbi akkor még mehetünk felfelé..minimum cél 406-407...de nagyon szépen fibóval kijön a 425(261%).
Most fogjak szetutni a forintot. Ilyen sunyi mnb-t. 100 bp emeles, de nem az alapkamaton, csak a rovidwlejataton. Milyen vezetoi vannak ennek az orszagnak? Nagyon sunyi. De most jon a bunti. Imadkozzatok mayyarok.
A 371-372 es szint pontosan FIB 61,8 a kitörés eleje, még addig is visszajöhet, de ott már érdemes lehet venni, ha visszajön egyáltalán addig. Ott váltok át pénzt mindenesetre, remélem addig visszatolják valahogy.
Egy ekkora emelkedés még jó, hogy visszatesztel :), de lehet minden megoldódott, Nagy és Virág elvtárs legyőzte a sorosista, brüsszelita forintot támadókat.
Én is birom az efféle címszavakat: rákapcsolt a forint, élmezőnyben a magyar gdp, hasít a gazdaság, tépik az otp-t... Csak éppen a pénzemért nem kapok szinte semmit, főleg ha elhagyom az országhatárt!
Lehetséges, ezt nem tudom, de amikor elkezdődött a háború utána volt egy pont, amikor láttam egy linkedin posztot, hogy minden emerging market currency-t erőteljesen shortolni kezdtek, na akkor ugrott egy nagyot az árfolyam.
ERŐSÖDIK A FOSRINT!! MINDENKIT LEHAGYUNK!! https://imgur.com/a/d2C78iY Senki nem tudja velünk tartani az iramot. románok bolgárok horvátok szerbek 0-ba mi meg hasítunk!! Ezt csinálja utánunk valaki! Erre csak OrBÁb Viktor mini szterelnö kúr képes (putyin bábja)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)