Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Silent Azért egy kicsit jobban érintett a HUF! 2017.03.17 EUR PLN: 4.28 HUF: 308.47 2022.03.07 EUR PLN: 4,92 +14.95 HUF: 489.42 + 26.24 Forrás: Google EURHUF, EURPLN Számomra ez nem egyenlő romlás...
Nem vitatva azt, hogy nagyon sok elcseszés van a történetben, de arra kihegyezni az egészet, ami most történik, hogy OV vagy az MNB a kizárólagos felelős a HUF árfolyamért, az szerintem minimum téves. A PLN ugyanúgy omlik össze ezekben a napokban ahogy a HUF, a teljes régió szét van csapva, óriási tőkekivonás zajlik.
Hiába, nem tudja már a durva kamatemelés sem megállítani sőt, az csak olaj lenne a tűzre, ezzel az MNB is elismerné, hogy égetően nehéz helyzetben van.
Ocsmány V.-ék tönkretették az országot, Államcsőd Viktor! Matolcsy meg elengedte a forintot, nekik mindegy mennyi, ülnek a valag milliárdjaikon, miközben mindennek ára az egekben! Mikor mondanak le?
Pár éve tele volt minden vele amikor meglódult a FOSrint, hogy az mnb oda teszi a FOSrint árfolyamát ahová akarja!! Az elmúlt héten kétszer is felszólalt Virág elvtárs, hogy készek beavatkozni és minden eszközük megvan,... Ezek szerint még nem jött el számukra az a pont, hogy be kéne avatkozni! Ha meg akarnák állítani csak nullába kéne húzni a reálkamatot, nem pöcögtetni kevesebbel az irányadót, meg az alapkamatot, mint amennyivel elszáll az infláció! Mert a negatív reálkamatot szerintem nem igazán csökkentették.
Nincs miért megállni.Tart a háború. Ha vége lenne így vagy úgy- anélkül, h katonailag szelesedne a konfliktus, akkor lenne piac részéről változás a magatartásban.
Vitatkoznék kicsit de mennem is kellene..: Az esés előkészítésében és az esetleges további esésben bőven van felelőssége kuszaszemnek is. Egyrészt fékezni kellett volna azt a temérdek pénzszórást, amire még rá is segített amikor ő is osztogatásokba kezdett. Másrészt amit mindenkinek mondok is a környezetemben hogy takarékoskodni akkor lehet amikor van is miből, mert a nincs-ből nem lehet. Igen az oroszok sokszor bizonyítottak, de azok védelmi helyzetek voltak, mert megtámadták őket. Most viszont nem ez történt.
Törölt felhasználó2022. 03. 07. 07:52
Chartokat figyelve egyre félelmetesebb minden, ha ez tovább is folytatódik akkor nagyon nagy összeomlás lesz ennek a vége. Elvileg az ilyen gyors emelkedések az adott trendek végét is jelenthetik, tehát benne van az is, hogy valami nagy horderejű dolog is fog történni a világban ami az eddigi trendeket az ellenkezőjére is fordíthatja. Igaz, ennek egyelőre még semmi jele. Félelmetes, hogy mi lehet ebből.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)