Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kizárt, hogy önként lemondjanak a hatalomról, mert akkor az új vezetés eltávolítja a jelenlegi legfőbb ügyészt, az új pedig elkezd rendesen nyomozni. Nehéz lenne a börtönből lezavarni a 2026-os kampányt.
+2% idén és jövőre is . de ezt nem ismerik el , lsd legújabb infla eu statok . mnb nem adja oda a kamatfelárat ami egyébként járna . huf ma ujra gyengül . a 353 -at nem tudta egész hónapban átvinni , hetek óta pár fotint fel - le . az irány inkább 360 . áfat nem tud csökkenteni mert minden pénzt betoltak a kampányba
Úgy néz ki. Ami az igazi probléma, az viszont az ár-bér spirál lesz. Hiába lesz bér növekedés, elviszi az infla. Az biutos, h aki kormanyra kerul, annak idealis esetben szép megszoritassal kellene kezdeni (nem csak emiatt). Ha valamiert ellenzeki győzelmet gondolok, az azért van,mert ha Viktornak van esze, ezt a balhet az ellenzekkel viteti el. Aztan kormanyvaltas rovid idon belül.
ismét sokáig tartott a lendület tosszák a hortobágyi csüngőhasú pengőt FOSrint 356.870 +1.550 +0.44% lengyel zlotyi 4.5389 -0.0003 -0.01% cseh korona 24.4900 -0.0400 -0.16% szerb dínár 117.610 +0.150 +0.13% horvát kuna 7.5368 +0.0031 +0.04% román lei 4.9461 +0.0063 +0.13%
A legnagyobb baj hogy a " cégeknek" adott kedvezményes hitelekből többnyire jachtok, Ferrarik luxusutak, luxuskecók, bukott léghajó gyárak lesznek, vissza meg majd az a hajléktalan fizeti aki előtte ügyvezető volt aztán megvette a céget.......
Erősen meg lennék lepve, ha nem tudnák a valóságot. Csak hat ugye finoman kell adagolni a jo népnek. Bár a fidesz szavazonak jo a 30%os infla is, mert idezem" a Gyurcsány idejében jobb volt? "
napközben visszahúzták régióhoz képest csak az alulteljesítő devizánkat, ilyenkor nem szokott lenni kamatdöntés, marad minden ahogy van, majd jól alárúgnak és megy egy szépet. de reméljük úgy érzik, hogy sok az infla és lépnek. De az is lehet, hogy szurkolnak a háborúnak, hogy legyen valami és felküldik 1 hét alatt 400 ra vagy 45re és ráfogják a nyuszira!! mert mindig más a hibás, hisz ők mindig mindent jól csinálnak, majd 1 év múlva bejelenti malopcsí, hogy mekkora nyereséget értek el a Fosrint romlásán. és a fia vesz egy űrrepülőt, meg egy holdat.
Írtam pár napja, hogy USD/HUF-ot érdemes nézni, 316-318 közötti szintre felmehet. Megtörtént. Azt is írtam,hogy most lejöhetünk 308ba, ha ez itt most tényleg egy ún. descending trinagle,süllyedő háromszög. Meglátjuk. Szerintem most ez van: https://invst.ly/xgrvm
Nagyon aktívnak tűnik az MNB a forint piacán. Kíváncsi vagyok mennyit szánnak a forintárfolyam tartására. A tőzsde szakad, a forint viszonylag stabilnak látszik. A választások után mi lesz? Nem marad pénz semmire.
Ahhoz képest amilyen hangulat van a piacokon ez a gyengülés 0. Értem én,hogy jobban gyengül kicsit mint a régiós társak de szerintem meglepően sok erő van a ftban mostanság. Aztán lehet hogy az MNB ma beleszarik a levesbe és meglódul felfelé de a pozíciómból adódóan bízom egy ft erősödésben ha a helyzet javul kicsit keleten is.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)