Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
E R Ő S Ö D I K A F O S R I N T ! ! ! Na jó annyira azért nem, mint a régiósok! tartjuk a napi távot, lemaradva!
FOSrint 353.570 -0.110
-0.03% zlotyi 4.5204 -0.0143 (-0.32%) korona 24.1000 -0.0840 (-0.35%) ukránhrivnya 31.8962 -0.0876 (-0.27%)
Ha(!) átesik mint a kő, akkor 346-347 ig simán le mehet… Az a korábbi hetes oldalazás alsó sávja…. Az alá már nagyon nem kellene menni…akkor már a nagy kép is változik.
Ha téged megnyugtat,akkor vehetsz.Nekem mondjuk sohasem volt,ha vettem volna akkor csak fizikait.De lebeszéltem magam,mert mi van ha jönnek a c típusúak aztán ellopják.Minap láttam a correctnél egy mamikát,halmozta a 20-50grammos lapkákat,mert egy krachnál jó lehet.Azért megnézném a nénit amikor úgy egy igazi összeomlásnál,anarchianal megindul vele árutcserélni.Felvet némi kockázatot.Én inkább az ingatlanban hiszek,hittem,nyilván nem ezeken a szinteken.
A beszálló az 140-180 forintos dollárnál volt nekem....mármint azzal a résszel, amit devizában tartok. Ez puszta szerencse volt, semmi tudatosság. Azóta a filozófia az minimum 30% deviza. Ez volt 70% is de most kb. 40%. Azaz forint long . Mind a két irányra van innen esély, ezért írtam lentebb, hogy most semleges. Én bízok az erősebb forintban még, de lehet, hogy tévedek és neked lesz igazad. 370 felett az élet nem vicc sajnos..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)