Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Latom Geza batyam!Keszulok a long beszallora,azt hiszem 365 korul elkezdem csipegetni hatha lesz egy raketa es hoz nehany ft nyerot az inflaciot kompenzalando ;) aztan lehet hogy az mnb belerondit csutortokon egy kamatemelessel. De ha majd nagy bukoban leszek a forinterosodes miatt akkor irsz nekem par batorito szot? Szerinted ugyis csak egy iranyba tud menni:) felfele!
szervusz Greg, látod ezt a FOSrint erölködést? Majd elalélok, attól, hogy próbálkozik a kicsike. Látod te is? Az elmúlt 8 kereskedési napban 3 nagy zöld gyertya és 5 piros tehát sokkal többet erősödött, mint gyengült :) Ja nem hisz 363,615ről indultunk és 366,130 vagyunk most egy zsák kamatemelés után. HEJ, HEJJ!! Fejembe jutott egy legújabb Hungarikum: A FOSrintgyengülés
mara , riot többször betesztelt árakról pattanik , coin piac 3, 5 t usd lesz - e. rövidesen . két nagy felzbálja a többit szokásos hétvégi 50 - 70% bulik joga meddig lesz fenntartva ?
azok a cégek akiknek nincs eus -s kapcsolata , és forrást szeretnének szerezni meglehetősen szűk karámba terelődnek . lesznek bedolések , kapacitás feleslegek . zöld nagy projekteket lenyeli a "kör " jelenleg építőiparos garázscégek kánaán . ( hatékonyság kérdéses , nagy bulik meg túlárazottak )
A nagy szemfenyveszto 🙂 elolvastam kb 20 eve a konyvet, inkabb tűnt egy bemelegito mesenek, de mivel konnyen emesztheto volt, a nepek zabaltak.
Törölt felhasználó2021. 11. 29. 12:13
"A „Gazdag papa, szegény papa”
című bestseller szerzője, Robert Kiyosaki elárulta, hogy a növekvő
inflációs aggodalmak közepette több bitcoint és ethert vásárol. „Az infláció a szegények és a középosztály adója. Az infláció a gazdagokat teszi gazdagabbá” – hangsúlyozta."
Nem tudom sajnos. Még egyáltalán nem használtam. De ekkora összegre a bankod is ad egyedi ajánlatot ami középárfolyam plusz 2 forint szokott lenni (Cib bank).
Regisztralj be es irj a supportnak az accountrol, hogy ezt szeretned csinalni. Nyugtasd meg oket, hogy bankszamlarol utalsz, legalis vagyon, stb. Kerdezd meg, hogy mehet-e az utalas, vagy baj lesz? Nem tudok ennel jobb tippet adni. Esetleg kerj a bankodtol valami angol nyelvu bizonylatot, hogy a penzed legalis forrasbol szarmazik, mar ha letezik egyaltalan ilyen. Bar honnan kene tudnia a bankodnak, hogy milyen penzeket tettel be hozzajuk. Majd ird meg mi az eredmeny
4% feletti kamat , és beruházások padlófék jelenlegi állapothoz képest , lengyelek egész jól kibekkelik a kamatjátszmát. 2010 - 2020 elúszott . 2021- 2030 szerintem lefutott játszma ( német űj csapat , nem kesztyüskéz )
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)