Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet szombat, 17:13

Nocsak! Pikó András is tiltakozik Bodacz Balázs köztévéhez történő vitele/kinevezése ellen! Igaz, Bodacz Balázs az ATV-ben is jól teljesített, amikor a Fideszt kellett szidni. Ilyen gumigerincűek kellenek messiás, akarom mondani Cipolla úrnak! :)
.
„Az apjaként végig néztem, ahogy a parlamentet blokád alá vevő akciójuk után elviszik a rendőrök, vártam rá a Gyorskocsi utcánál, de mindezek vállalt kockázatai voltak annak, hogy élt a demokratikus állampolgári jogaival. Ami valódi sérelmet, maradandó nyomot hagyott rajta, az az volt, ahogy Bodacz, a Célpont és a HírTv, majd utána a szinte teljes akkori Fidesz propaganda megpróbálta lejáratni, kicsinálni a Hallgatói Hálózat diákjait, köztük olyan középiskolásokat, mint ő. Ahogy célkeresztet raktak a hátukra. Elsőként Bodacz Balázs.”
.
Pikó András apaként és volt tévésként tiltakozik az ellen, hogy Bodacz Balázs lehet a közmédia egyik vezetője
Mississippi
Mississippi szombat, 14:04
Előzmény: #212875  Sehmet
  Száz milliós átlagár. Én kerékpárral járok, ezért nem ismerem a yaht/repülő/taxi tarifákat, de azt tudom, hogy 100 millából nagyon sok csirkefarhátat lehet venni. Szóval, több tiszteletet az átlagpolgárnak!
Ott van a kutya elásva, hogy az a valaki, aki a petikének megállapítja a költségkeretét, az nem veszi figyelembe, hogy ehhez kínai hitelt kell majd felvenni. Valahol kellene lennie egy féknek a rendszerben. Mondjuk orbán véleményeztethetné az ilyen tételeket a Idősek Tanácsával.  
Hasonlóan, a honatyák költségtérítését sem úgy kellene megállapítani, hogy mindennap bordélyban bérelhessen szobát full szervízzel. 
rockmaster szombat, 13:22
Előzmény: #212857  Sehmet
Pont jó a személyisége, hogy egyszer és mindenkorra leépüljön a PedoFidesz-es rémuralom. A kormány helyes irányba indult el, a tehetősek támogatásának csökkentése, a rászorulók segítése. A NER és a kapcsolt pénzszivattyú lebontása kulcsfontosságú a magyar emberek jóléte szempontjából. Rengeteget dolgozik a kormány, és már kezdenek látszódni a kedvező eredményei. Belegondolni is rossz, mi lett volna ha a PedoFidesz-es semmittevés maradt volna.
ronaldinyo szombat, 12:39
Áder János közpénznyelő alapítványa eddig 18,3 milliárd forintot kapott. Ebből luxusvillát vettek, haverokat fizettek. Ennek a pénznek a töredékét kapja működésre a 10 nemzeti parkunk évente.
Sehmet
Sehmet szombat, 12:19

Köszönöm, hogy ennyi időt és energiát fordítottatok néhány, pár-soros hozzászólásomra, úgy látszik, mással nem tudtátok még egy munkanapon sem lekötni magatokat, nem is beszélve a hétvége kezdetéről.
Bármit írtok, azt a vak is látja, hogy ha ennyit foglalkoznak valakivel és annak hozzászólásával, ez zavarja azokat, akik sértegetik, sározzák, személyeskednek vele, stb. De ez bizonyos szempontból még jó is jön, mert a nem 2 bitesek is megnézik, mi az, ami nem teccccik a többieknek. 
Sehmet
Sehmet szombat, 12:15
Előzmény: #212863  Mississippi

Pontosan tudom, hogy Szijjártó mikor mond igazat, és mikor kamuzik. De mondj olyan politikust, aki nem kamuzik, hanem mindig "igazat" mond, azaz a valósággal egyező kijelentéseket tesz!
.
Azt nem tudom eldönteni, hogy egy sürgős tárgyalásra mikor kell magángép és mikor nem. Kádár például nem vett igénybe repülőgépet, és azért milyen jó is volt az országnak! Vagyis nektek! :)
.
Ügy tudom, hogy kisgyerekei vannak Szijjártónak, ami az életkorából is következik. Talán túl gyorsan kapott komoly feladatokat, és ezek nagy részét jól meg is oldotta. Csak pandémia és az ukrajnai háború alatt került fókuszba az ő személye, amiatt esett neki az ellenzéki sajtó, talán azért is, mert Orbán utódját látták benne, pedig ő csak kiszolgáló volt.
.
Nem tudom, hogy milyen jegyárról beszélsz, de ahhoz, hogy egy tényállásról kimondjuk, hogy bűncselekmény, nem egy lényeges szempontot kell figyelembe venni, azok között az okozati összefüggést,  a célzatosságot és a szándékot megtalálni, stb. 
Sehmet
Sehmet szombat, 12:07
Előzmény: #212869  sasa44
Nem! És te? :)
Istvan78 szombat, 12:06
Előzmény: #212871  sasa44
Pontosan erről szól, amikor ilyen vakbuzgó, immorális propagandistákkal vitázik az ember, mint az S. nevű. Nem szabad, hogy a hazug propagandák dominálják a fórumot, mert az őket segítené, a hazugságot, a lopást és nem sorolom tovább.
sasa44 péntek, 21:12
Előzmény: #212870  maxwax

Teljesen igazad van, ő már csak ilyen. De én nagyon élvezem a szenvedését, ez viszont az én hibám.
Úgy látszik, én sem tudok már megváltozni, de igazság szerint nem is akarok. Sokszor érzem, milyen hülyeség belemenni ilyen parttalan vitákba, de nem vagyok hajlandó hagyni, hogy az ilyen emberek dominálják a közbeszédet. Olvasom a véleményeidet és teljesen egyet tudok vele érteni. Lehet, hogy egy fából faragtak minket? :) Csak így tovább.
maxwax
maxwax péntek, 20:31
Előzmény: #212869  sasa44
Sehmet már csak ilyen és biztos nem is fog megváltozni. Szerintem élvezi, hogy itt csörtézhet. :)
sasa44 péntek, 20:12
Előzmény: #212859  Sehmet

És még egyet utoljára, csak szórakozás kedvéért. 
Nem érzed-e úgy-e esetleg-e, hogy túlburjánzik benned a mások felé érzett felsőbbrendűségi érzésed, mint egy agresszív rákos daganat?
sasa44 péntek, 20:05
Előzmény: #212867  sasa44
Amúgy meg nem azér' vagy azér', de azt kell észrevennem, hogy itt éled ki az összes frusztrációdat. Nem szeretnék a helyedben lenni... Sajnállak. De fel a fejjel, hátha visszajön Orbán 16 év múlva.
sasa44 péntek, 19:59
Előzmény: #212856  Sehmet

Na bazzeg, most mondtál/írtál egy nagy semmit jó szokásod szerint.
Azt' akkor most vond le a tanulságot egy féloldalas AI szöveggel és be is fejeztük.
Shortelek péntek, 19:46
sityaki péntek, 19:02
Előzmény: #212846  Sehmet
Tökéletesen hiteles vagy, ez igaz.
Mississippi
Mississippi péntek, 17:29
Előzmény: #212863  Mississippi
Mississippi
Mississippi péntek, 17:20
Előzmény: #212859  Sehmet
Itt már a  "hazugságfogalomról" van szó.
Például amikor szijjártópétert arról posztolgat hogy az irodában dolgozik, közben meg yahtozik az Adrián, akkor hazudik. Nem kell ide tudományos vita. Másrészt ezek után felmerül, hogy ő repülőzte el magángépen az 5 milliárd közpénzt, vagy pl. a fia is besegített mialatt petike otthon dekázgatott a labdával. 
Te, a 100 szoros jegyár, nem hanyag vagy hűtlen kezelés? 
ronaldinyo péntek, 17:05
szijgyártó 53 milliárd forint.sokaknak már előkészitették a helyüket -a nemlétező túlvilágon.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek