Ez a hajo most elment. Legkozelebb az oszi ulesszakon lesz ebbol vmi ha lesz! Azt latom h nincs politikai akarat az elszamoltatasra! Igeret igeret igeret.....tovabbra is marad a kovetkeznenyek nelkuli orszag es ezzel megnyitja a tisza korrupciot.
Egy ilyen ember akar maradni köztársasági elnök? - aki kiszolgálta a Fideszt, az autokrata rezsimet? - aki hazudott az aopja múltjáról - akinek gyanús ügyei voltak zugügyvédként - aki mentálisan ilyen szinten van, hogy ilyen egyszerűen leplezi le magát (lásd fent)
Tetszik nekem az olyan elszólás Sulyoktól, hogy a Tisza még a Fidesznél is nagyobb hatalomkoncentrációt akar. Azaz tudta, hogy a Fidesz hatalomkoncentrációt vitt véghez a hatalmi ágak kárára, többek között az Alkotmánybíróság és köztársasági elnöki pozíció kárára, csak mint ugye Fidesz pártkatonának, azzal nem volt problémája. "Lásd még a "Köztársasági elnök a demokrácia őrzője" kötelmet az Alaptörvényből. . Illene megmagyarázni ezt a disszonanciát.
De emlegethetném a Bödönfejű Marcit is, csak az ő esete számomra egy talány, mert ugye a dilattantizmus vagy a hülyeség nem büntetőjogi kategória. Mondjuk ettől még ő is erősen eltűnt mostanában, pedig ő is meg a Petiminiszter is erős tartóoszlopai voltak a szuverenitását repülőrajtokba fojtó orbánista államhatalomnak.
A ruszki kém Dzsudzsákné lemaradt a listáról. Ha ezek nem kerülnek rövidesen előzetesbe, akkor nagyon gyorsan elillan a támogatottság jelentős része a Tisza mögül. A nép elszámoltatást akar végre, nem végeláthatatlan, sehová sem vezetô jogászkodást, amíg ezek szépen kimentenek mindent innen.
Szerintem is kapja ez a fidesz káder a tippeket, hogy miket lépjen. Nem értem, hogy Magyar mire vár. Orbán, Mészáros, Tiborcz, Polt, Rogán, Matolcsy miért nincs még előzetesben? Csak hogy pár nevet elmlítsünk...
Szatyor fing jobban tenné, ha a Polttal megjísérelt alkotmányos puccs után eltakarodna magától, amíg még lehet. Schmidt, Áder, Novák is a legalja volt, de ez toronymagasan körözi őket
Nyugodjék meg mindenki, nem lesz leszámolás, csak "elszámoltatás", azaz megalapozott tényállás, jogszabálysértés, stb. esetén lesz "vagyonvisszaszerzés", vagy inkább a az oligarchát vagyona tulajdonosi struktúrájának "átrendezése", azaz "vagyonmegszerzés".. 😁
"Mégsem nyújtják be a héten a Vagyonvisszaszerzési Hivatalról szóló törvényt, előtte társadalmi egyeztetésre bocsátják a tervezetet. Ez mit jelent? Megszondázzák a lakosságot, hogy helyeslik-e, ha kisemmizik az összes gazdagot, és utána még forró olajban is megsütik őket, avagy megkérdezik a pénzembereket, hogy odaadnák-e a vagyonukat az államnak? Azt hiszem, mindkét esetben sejtem a választ."
Kizártnak tartom, hogy ezeket ő maga találja ki. Csak azt tudom elképzelni, hogy ezt úgy javasolják neki a súgólyukból. Tudja Pelikán elvtárs, egyszer majd kérünk magától valamit.
"Sulyok Tamás köztársasági elnök június 11-én fordult az AB-hoz a közjogi méltóságok elmozdítását célzó alaptörvény-módosítások miatt. Azzal volt gondja, hogy szerinte a tiszás parlamenti többség olyan alkotmánymódosításokkal is próbálkozhat a jövőben, amik „általános jellegű szabályozás helyett egyedi helyzetek rendezésére irányulnak”. Sulyok pedig úgy gondolja, tisztázni kell, hogy az ilyen, „egyedi helyzetek rendezését” célzó alkotmánymódosítások valóban alkotmánymódosításnak minősülnek-e. Mert ha nem, akkor az AB tartalmilag is felülvizsgálhatná ezeket.A beadvány több alkotmánybírónál is kiverhette a biztosítékot, közülük heten kizáratták magukat az ügyből. Polt Péter, az AB elnöke sürgősségi eljárásban hétfőre tűzte ki Sulyok beadványának tárgyalását, a 7 kizárással ez jó eséllyel ellehetetlenül, a hatályos törvények szerint ugyanis az AB teljes ülése csak a tagok legalább kétharmadával határozatképes, azaz a 15-ből 10 tag kellene."
azok a bebetonozott fideszbábok kezedenek önálló életre kelni, sulyok úgy tűnik, hogy a hülyébb janicsárok közé tartozik.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!