Tudod, miért örülök, hogy véletlenül sem vagyok olyan, mint te? Mert engem soha nem érdekelt, hogy ki kit szeret. Nem tartozik rám. Viszont ha meg akarja fogni a kezét a párjának nyilvánosan, akkor bárhol és bármikor megtehesse. Joga van hozzá, mert ez az egyetlen élete van és se neked, se más homofóbnak semmi de semmi közöd sincs hozzá.
Amúgy te majd megdöglesz a kíváncsiságtól, hogy mi történik Pesten. Online is nézeheted. És azért is majd megdöglesz, hogy mit csinálnak a melegek a négy fal között. Látod, ez nekem soha nem jutott eszembe, mint az sem, hogy kinek mi történik a hálószobájában. Beteg dolog, ha valaki ezen rugózik és te is ilyen vagy.
.
OKJ nincs 2022 óta. Ha neked az van, akkor gond van.
Amúgy te majd megdöglesz a kíváncsiságtól, hogy mi történik Pesten. Online is nézeheted. És azért is majd megdöglesz, hogy mit csinálnak a melegek a négy fal között. Látod, ez nekem soha nem jutott eszembe, mint az sem, hogy kinek mi történik a hálószobájában. Beteg dolog, ha valaki ezen rugózik és te is ilyen vagy.
.
OKJ nincs 2022 óta. Ha neked az van, akkor gond van.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!