Legalább van rezsicsöki, meg árstop. A libsi vállalkozók kifosztanának minket. Volt egy devizahitel, amit a balliberálisok toltak az oszágra. Az mszp-szdsz leértékelte a forintot 2009-ben. Azóta szívunk.
Ugyan! Éppen 10 évvel később jött Gyurcsány. '94 után éppen két választás volt. 2002-ben Medgyessy Péter leverte orbánt. Gyurcsány pedig 2006-ban orbánt. Mindkettőbe bele is betegedett orbán. Viszont Gyurcsány 2004-től lett miniszterelnök. Hányszor mentél el szavazni? Nem várok választ, mert nem lenne őszinte.
Nyakig véres a Petike, szétlopta magát. Autoriter és te rá fogsz szavazni. Voltak olyan hülyék, akik 2010-ben is a fideszre szavaztak,, mert azt hitték, hogy az orbán majd rendet rak.
Fogjon fegyvert a Donáth, a Cseh Katka, meg a Hadházy. Olyan nagy arcuk volt. Erkölcsi nulla az összes. Elvennék a rezsicsökit. Ez lenne a vége. Hülye, ökör ott mind. Brüsszelbe jártak kavarni össze-vissza.
Kizárt, hogy baloldali szavazó lettél volna, de az utolsó mondatodbn írod is, hogy már az előző voksoláson sem vettél részt és a következőn sem szándékozol. Mondjuk inkább hiszem, hogy nyitáskor ott leszel, hogy a fideszre behúzd az x-et. Az, aki nem megy el szavazni, annak nincs joga kritizálni a kormány vagy az ellenzéket.
Mennyi poénkodás volt, hogy orbán tuti nem egyszer vette fel a fejére a koronát, miután első kormányzásának egyik döntése után átkerült a parlamentbe a múzeumból. Ennek a lénynek a hatalom mindennél fontosabb és ezért bármire képes. soha nem felejtem el, amikor elmondta, hogy az szakmája a miniszterelnökség és élete végéig akar kormányozni. Akkor sem volt nevetséges. Most pedig egyenesen rémisztő ez a görcsös ragaszkodás a hatalomhoz. Iszonyat! Kedves fideszes kommentelők, ez tetszik nektek? Európa szégyene vagyunk!
Legyen erőszak, ha tényleg az kell, de reméljük, hogy nem. Tegye oda magát a Kunhalmi, a fegyőr, meg a donáth ancsa. Felvették a milliókat éveken keresztül. Villáik vannak, meggazdagottak.
Tudod mi volt 56-ban, amikor tényleg létezett AVH. Arra képtelen az ellenzék, hogy egy nagyobb tüntetést összehozzon, nemhogy forradalom. Erőszak nélkül nem lesz hatalomváltás.
Nyugodtan írjál, amit akarsz. Évekig a baloldalra szavaztam. Aztán meguntam, mert semmise változott. Jövőre sem megyek szavazni. A Tisza a Fidesz 2.0. Autoriter a csávó.
Egypárt rendszer lesz? Diktatúra? ÁVH? Ezt akarod? Elmondani sem tudom, mennyire tartom magam, hogy ne írjak olyat neked és rólad, amiért kitiltanának engem innen.
izelítőnek lementettem a reggeli termést! :)) . @peteristvan658 órával ezelőtt Ha azért készült ez a videó, hogy a tárgyaláson majd a beszámíthatatlanságára hivatkozzon, akkor feleslegesen fáradt. Eddig is köztudomású volt. 1 válasz @TheZsuzsiegy7 órával ezelőtt🤣 Válasz @b.mate3387 órával ezelőtt jólvanmár kit érdekel, a Porschékat mutassad ha már kifizettem! 41 1 válasz @hellowiktor3 órával ezelőtt Az Kovács Petra podcast sorozatában lesz. 1 Válasz @x-produkciobt.x89217 órával ezelőtt Dubajból jön az adás? Válasz @ionionoidgdrg93688 órával ezelőtt Hol van az 500 milliárd? Arról mesélj kaméleon. Válasz @zenzen10561 perccel ezelőtt már 650 milliárd forint hiányzik. Válasz 9 órával ezelőtt Kiváncsi vagyok, meddig lehet majd kommentelni... @gaborszucs18928 órával ezelőtt 500 milliárd ??? Válasz @TheZsuzsiegy7 órával ezelőtt belepörgettem, nem bírom végighallgatni ezt a rizsát, a végén elmondja hol van a zseton és mikor adják vissza a magyar népnek? 1 válasz @danielr.85937 órával ezelőtt Ez nem egy sci-fi, hanem true crime podcast 3 Válasz @noemiszoke 8 órával ezelőtt Ez egy vicccsatorna? Mert komolynak nevetseges. @ZsoltKovacs-l 1n6 órával ezelőtt Látszik hogy szereti a könyveket, a börtönkönytárosi pozíció adja magát. @ferencfapal 5 órával ezelőtt Nem kell a szerecsenmosdatás. Adjátok vissza a pénzt. @soroskorso06 8 órával ezelőttérdeklődnék hogy az ADAM007 rendszámú porschéről mi a véleménye? @peti61874 órával ezelőtt Így lehet a 20 év börtönt kötélre cserélni @barnabas277 órával ezelőtt Podcast sorozatot indít ahelyett hogy hűvösre vágták volna. Ízlelgessük ezt egy picit. Hajrá fidesz... @K.R.E.A.T.U.R.A5 órával ezelőtt N E M tudok egy rohadt szuperköszönetet küldeni, P E D I G szerettem volna még 400 ft ot hozzátenni az 500 MRD hoz. @Katcz106 órával ezelőtt A masodikat mar a bortonben veszed fel, ugye?! @Heidekker8 órával ezelőtt (szerkesztve)Ez mindenkit hülyének néz.....Nem szégyenli magát? 20 Válasz 1 válasz @ZoltanHegedus-ru7mv3 órával ezelőttIgen...Nem 1 Válasz @mascawakari2158 órával ezelőttPapa, lóvé mikor kerül vissza a közösbe? 27 Válasz 1 válasz @id-te4yt7 órával ezelőttgyuri, le vagy fogyva, reszket a kezed. mi az ábra? face-orange-raised-eyebrow élvezzük a kései őszt? 8 Válasz @ztzt81617 órával ezelőttEhhez azért kell pofa.... 13 Válasz @mateelek13806 órával ezelőttmintha egy orvos azzal dicsekedne hogy térdnél amputálta a lábat ahelyett hogy a kislábujjnál induló fertőzést időben kezelték volna 4 Válasz @szilveszterpapp77498 órával ezelőttBlöff Blöff Blöff 18 Válasz @siposursiposur8 órával ezelőttGyuri, te is tudod, hogy tele van a szöveged csúsztatással. 14 Válasz @janosvago50968 órával ezelőttEzt a szöveget magadtól találtad ki, vagy segítettek? Mert ennyire hülyének lenni egyedül nem lehet... 12 Válasz @OutwitTheDevil7 órával ezelőttKöszönöm a videót. Ha ennyi támadás tudja érni a magyar pénzügyi rendszert és árfolyamot: nem lenne célszerű minél előbb bevezetni az EURót? 6 Válasz @szabobalazs286 órával ezelőtt (szerkesztve)EUR-HUF árfolyam egyenes arányban változott 2010 és 2025 között a Forint kárára. Szerintem csak azért, hogy a jegybankból ezt a pénzt ki lehessen venni. Semmi más oka nem volt így elértékteleníteni a Forintot. Ez az igazi árfolyamválság, amit mindenki érez a pénztárcáján :/ PADME nem tudta visszafizetni 90 napon belül a pénzt a kecskeméti egyetemnek. Ha a részvények eladásából fizetné vissza, akkor az nem érné csak a felét. Ha az irodák eladásából, akkor pedig 90 nap alatt nem jönne be a pénz. Miért nem veszi végig tételesen az ÁSZ megállapításait és cáfolja meg azokat? 4 Válasz @BarathMiklos7 órával ezelőtt hol a pénz? 9 Válasz @tvbodo7 órával ezelőtt nemsokára eleri a 133 feliratkozótki lesz az utolsó bátor? 😂 6 Válasz 1 válasz @khamsinn1 órával ezelőtt Patreon támogátás miért nincs? Szívesen küldenék pénzt! 1 Válasz @tamasviragos84357 órával ezelőtt Gyuri bácsi meséi ... Ha az egérnek hosszú farka lett volna, az én mesém is tovább tartott volna. Jó éjszakát gyerekek, aludjatok jól, álmodjatok szépeket! 8 Válasz @tybo10116 órával ezelőtt Hát komolyan mondom itt kell élned hogy ezt elhidd. Egy interjú a Telexel és Partizánnal hasznosabb lenne. Ja hogy ott tudnának keresztkérdéseket is feltenni? Értem. Az ugye nagy baj. 4 Válasz @marci66765 órával ezelőtt Gyuri, ha ez a videó túszhelyzet eredménye, csak kacsints kettőt – mi értjük a jelet! 😂 3 Válasz @simonjoe668 órával ezelőtt Nem itt kellene lennie és nem ilyen ruhában! Szégyen! Bár "Ők" ilyet sosem éreztek!! 10 Válasz @id-te4yt7 órával ezelőttbíró: - matolcsy úr, hol a pénz?matolcsy: - ööö az alapkamatszint, magas.... de megfelelő szint.... 5 Válasz @roan59845 órával ezelőtt Ez most Bödőcs álruhában ? 3 Válasz @drakestorm46917 órával ezelőtt Fiúk... hol a pénz? 7 1 válasz @hellowiktor4 órával ezelőtt Akarod mondani fiúk-lányok. Kovács Petrát azért ne felejtsük már ki! 1 @x-produkciobt.x89217 órával ezelőtt Ádám hun van? 7 1 válasz @khamsinn1 órával ezelőtt Élvezi az életet a kimentett pénzből? @u176167 órával ezelőtt Most már értjük, hogy miért nem akartad az eurot bevezetni. @akosszabo17717 órával ezelőtt Erre az emberre bízták a nemzeti vagyont? 1 válasz @AL0-l6d4c6 órával ezelőtt Azért kellett 18%-ra emelni az alapkamatot, mert Matolcsy – a teljes jegybankári alkalmatlanságáról tanúbizonyságot téve – képes volt azt nyilatkozni, hogy vége a kamatemelési ciklusnak 2022 Októberben. @tvbodo7 órával ezelőtt remélhetőleg lesz hozzáadott értéke ennek a videósorozatnaklefordítva: kitálal mindent @zagyex5 órával ezelőtt (szerkesztve)fiad adja visszafele a pénz, most. 1 válasz @hellowiktor3 órával ezelőtt A Kovács Petra? Válasz @ostromlaszlo5 órával ezelőtt (szerkesztve)Azért ehhez már tényleg vastag bőr kell az arcra. Komolyan, ezt nevezzük sikernek? Nézzük meg, hol áll az euró – ez lenne a gazdasági stabilitás, amiről beszélnek? Kinek szól ez a kommunikáció, és kinek próbálunk ezzel hazudni? @rodrigez7775 órával ezelőtt Nézze, elég volt már az, hogy a saját családja gazdagodása előrébb volt mindennél, súlyosbító körülmény, hogy az MNB-nél betöltött pozíciót használta ennek elérésére. Ön morálisan lenullázódott. Szégyellheti ma @viktorh48208 órával ezelőtt Szemeid kereszttüzében égek Gyuri 😊 @AttilaVarga-c2r7 órával ezelőtt En megvarom a vadiratot... @laszlonagy39466 órával ezelőtt csíkos ruhát érdemeltek mindannyian,amit itt csináltatok nekünk.Szégyeljétek magatok @flashegyuttes6 órával ezelőtt rohhaggyámeg kancsirabló vár az akasztófa! @tiborvincze39916 órával ezelőttmész a sittre cicafijjú 3 Válasz @TheMartonakos6 órával ezelőttNagy teljesítmény, a 18%os kamatokat ki fogja kifizetni? Köszönjük hogy még mélyebbre lett taszítva az ország az adósságcsapdába. 1 Válasz @haryjanos6 órával ezelőtt"Mert aki hazudik, az csal,Aki hazudik, az lop,Hazudni, csalni: csúnya dolog!" 1 Válasz @AlfredBolla6 órával ezelőttBárki bármit mond róla, nagyon jó a zakója😊 1 Válasz @petermislyenac95386 órával ezelőttÚgy megnéztem volna egy apa fia beszélgetést. 1 Válasz @Koppixer6 órával ezelőttGyuri bácsi, extra tartalom lesz a Patreonon, Onlyfans-en, vagy máshol? 1 Válasz @zsolt70974 órával ezelőtt7:15: "habár 1936-ban voltunk 82%-án az akkori Európai Uniós tagállamokat alapul véve" ...és ez még egy megvágott, szerkesztett podcast... 🤦♂️ Válasz @Szicsooo5 órával ezelőttVádalku? 1 Válasz @szabolcsszkrobo34007 órával ezelőttLopni csúnya dolog! 3 Válasz @erikaharanyinegal12876 órával ezelőttHol a lóvé kuszaszemű?👎👎👎 2 Válasz @peterlippkai68682 órával ezelőtt"Állatoknak tartottátokA népet;Hát ha most mint állat fizetTinéktek?Ha megrohan, mint vadállatBennetek,S körmét, fogát véretekkelFesti meg?" Válasz @istvanpapp5668 órával ezelőttvissza a penzunket!! 13 Válasz @id-te4yt6 órával ezelőttorban/rogan utasította a videóra? 1 Válasz @rockjano1 órával ezelőttAz nehéz dolog ha valakit mindkét politikai oldal utál... Válasz @fsdafsdaf326 órával ezelőtt500 milliard hianyzik remelem lesz live mikor megtalalod papa 88888888888888 1 Válasz @zsolt70974 órával ezelőtt"Trianon óta a magyar gazdaságtörténet legeredményesebb felzárkózása". Van ám arc! Gyuri, ne zavarjon, hogy ezt a GDP adatok nem támasztják alá. A 2.vh előtt is jobban nőtt a magyar gazdaság mint most. Inkább arról mesélj, hogy hány százalékot hoztak évente az alapítványok? Csak nem mínuszos volt a hozam? 🤡 Válasz @id-te4yt3 perccel ezelőttMagyarországon nincs jogállam. senkinek nem kell betartani semmi szabályt. Válasz @tspeter233 órával ezelőtt49 Like 166 Dislike....nem túl jó arány, hogy lesz ebből kétharmad? Válasz 2 válasz @Wolfe1391 órával ezelőttA dislike-okat hogy lehet megnézni? Válasz @tspeter231 órával ezelőttyoutube vanced alkalmazás Válasz @szabolcstoth40111 órával ezelőttVégre egy új Somogyi video.😂 Válasz @ApokalypseImperium17 perccel ezelőttMesedélután..🤣Rohadék!! Válasz @BarathMiklos7 órával ezelőttU R a genius! face-blue-smilingface-orange-raised-eyebrowhand-orange-covering-eyes Válasz @kilianakos6 órával ezelőttEgy életem egy halálom, Orbán Viktor az én királyom. Válasz @Mcemru8 perccel ezelőttde miért nem egy börtönbôl beszélsz?! 🤷🏼♂️🤦🏼♂️ Válasz @arpadkatona643753 perccel ezelőttIrány a böri Gyuri! Válasz @Zsolt-w9t2 órával ezelőttGyurika! Ez blöff, blöff és blöff!!??? Válasz @iuno7774 órával ezelőttsok a rizsa! inkább azt mondd hova lett a pénz! Válasz @djattiba1 órával ezelőttelmebeteg Válasz @ZoltanHegedus-ru7mv3 órával ezelőtt500000000000 Válasz
A libsik nem tudtak kormányt váltani 15 éve. Nekem erre ráment az életem. Mindig csak várni: Bajnai, Fletó, Mesterházy, Momentum. Mindig más formációk, és semmi sem sikerült.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!