A gci mvm a 250 ezres tavalyi túlfizetésből csak 150 ezret adott vissza, azzal az indokkal, hogy az utolsó 30 év hőmérséklerti átlaga alapján az idei tél biztos hidegebb lesz. Nem lett. Ezért újabb kb 250 ezres tartozása lesz felém a tolvalyoknak.
Magyar Péter után, Szakács Árpád is kitálalt.... Ez még ütősebb, hogy micsoda maffia irányítja az országot...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=M6zyiQVuJlo&si=fW1unH2CR6gSnc0o&fbclid=IwAR2JVZLsPxRrD-WusEBotSh7bB_Nh7eQnBkWdAS3Ra5qk7i8sXOn1aa8K9o
Mert akikre ez vonatkozik azok pontosan tudják, hogy ez mit jelent. Ha rosszul szolgáltatnak adatot a korlátozás alóli kivételre, és mégis vételeznek ilyen esetben, akkor jöhet a büntetés. Nem kell nekik kiemelni. Már 2008 óta így van. Talán egyszer volt ilyen 2009-ben, amikor az ukránok elzárták a gázt és pár napig korlátozták a I. kategriás fogyasztókat, akik óránként többet fogyasztanak mint egy lakossági fogyasztó (V. kategóriás, gyakorlatilag nem korlátozható) egész évben. (Címszavak: gázellátás válsághelyzet, korlátozások ...)
Ezt eddig nem olvastam máshol: https://m.kuruc.info/r/2/270809/ "A nyilatkozatomban szereplő nem megfelelő adatok miatti földgázvételezés a korlátozott mennyiségek terhére történő földgázvételezésnek számít, amely miatt a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény 98/A. § (4) bekezdésben meghatározott ötvenszeres pótdíjfizetési kötelezettségem keletkezik." Semmi kiemelés, semmi figyelemfelhívó szöveg! ÖTVENSZERES PÓTDÍJ! Badsector1, állítólag az őrlángosokat is érinti!:)))
Nincs facebook-om, nem tudok linket, ismerőstöl hallottam, hogy orbiról olyan felvétele Putyinnak amit a gyerekothonban titkosan vett fel az fszb és evvel zsarolja. Ha igaz napokon belül biztos lesz róla valamilyen infó. Nekem kereknek tünik a történet. Ha kamu leszarom, legalább ők is belekostolnak egy kis lejáretos kampány másik oldalába.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!