Ez érdekes. Arról volt szó hogy 144m3 kb. 15000ft feletti rész 7szeres áron lesz. Tehát neked durván 78000 ftra jönne ki. Hogyan számoltad a 160000et? Nekem meg a villany jött meg , 9200 helyett 9600. Ha ez így marad akkor nem lesz lázadás Orbán ellen.
Az ilyeneket propagandasérültnek hívom, minden lenézés nélkül. Nem tehetnek róla, egyszerűen nem úgy forog az agyuk. Nekik teljesen rendben van, hogy a NER gazdagodott, most pedig nincs pénz a lényegesebb dolgokra, mint Garancsi yachtja, mintha egy párhuzamos valóságban élnék, sokszor megcsípem magam, de nem ébredek fel.
Korrekt gesztus volt tőled, hogy többesszámot használtál a mártírkodás tekintetében. "Sajnos" most el kell induljak egy baráti társaságba vacsizni, de holnap nagyon szívesen folytatom a diskurzust. Mielőtt jön Sanka és rámsüti, hogy elmenekültem, elkullogtam, biztosítalak benneteket, (téged és Sigit) hogy nem így van, sőt megtisztelve érzem magam, hogy méltónak tartotok a kommunikációra, a komoly álláspontbeli különbség ellenére is. Szeretek értelmes emberekkel kommunikálni és amint már mondtam, csak izgalmasabbá teszi a kommunikációt, ha nem vagyunk egy véleményen. Próbálok mielőbb visszatérni, de addig is a legjobbakat kívánom mindenkinek!
Szerintem meg az EU nagyon komoly áldozatokat vállalt fel azáltal, hogy szankciókat hozott Oroszországgal szemben, és elkötelezte magát az orosz gázimport 40%-ról 20%-ára csökkentése mellett egy igen rövid, mindössze 3 éves időtartamon belül. A fegyverszállítások tempóját én is lassúnak találom, de én sem a szabad készletekkel, sem pedig a logisztikai problémákkal nem vagyok tisztában. Emellett a katonai tanácsadók fejével sem tudok gondolkodni, de könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy a fegyverszállítások tempóját szándékosan lassítják abból a megfontolásból, hogy egy esetlegesen túl gyors ukrán ellencsapás ne késztesse Putyint valamilyen kétségbeesett és elhamarkodott lépésre. Lehet, hogy abból indultak ki, hogy ha csak lassan, és lépésről lépésre szorítják ki az ukránok az orosz sereget az országukból, akkor Putyinnak is lesz ideje fokozatosan hozzászokni az elkerülhetetlen vereség gondolatához, és az nem egy olyan, hirtelen fellépő sokként fogja érni, amely befolyásolhatja a racionalitását – már ha még van neki olyan – egy döntési helyzetben.
Most, hogy túlestünk a mártíromkodáson, ki tudnád fejteni, hogy miért hibás az általam felvázolt gondolatmenet, és miért te látod helyesen a történéseket? Ez a „bizonyos témakörökben más a véleménye” egy nagyon komoly eufemizmus olyankor, amikor valaki háborús bűncselekményeket elkövető agresszorokat menteget és az áldozatokat, illetve a segítőiket gyalázza. Ez ugyanis nem vélemény kérdése, hanem egy erkölcsi állásfoglalás.
Az általad ütőképesnek álmodott figurák, pedig nem sietnek sehova, főleg nem segíteni. Körbe állják a két küzdő felet és néha bedobnak némi fegyvert, aki kapja marja alapon, kicsit a kolosszeum jut róla eszembe.
Ismét egy kamulibsi dogma. Tehát aki nem úgy látja a világot mint te és a hasonszőrűek, ne adj Isten bizonyos témakörökben más a véleménye, segítségre szorul, lol. Nem kértelek, hogy igazolj, de azért megköszönöm. Veled ellentétben továbbra sem kívánok neked rosszat, de innentől már egyértelmű, hogy ki szorul segítségre,főleg abban a tévhitében, hogy jó embernek hiszi magát.
Nem annak köszönheted a jókívánságomat, hogy másként látod a világot, hanem annak, hogy minden jel szerint rajtad már csak az empíria segíthet. Én lennék a legboldogabb, ha az esetedben az észérvek is elvezethetnének a megértéshez és a belátáshoz, de sajnos nagyon úgy fest, hogy ehhez számodra személyes tapasztalat lesz szükséges. Én továbbra is bízok benne, hogy ez a tanulási lehetőség megadatik majd neked, és jobb emberré válsz általa. A változást onnan fogod észrevenni, hogy az agresszorokat és a támogatóikat fogod majd végletesen hitvány és gerinctelen alakoknak tartani, nem pedig azokat, akik az áldozat segítségére sietnek.
Erről beszéltem látod, a kamulibsi gyűlölködésről. Lehullot a lepel rólad is, pedig egész jól tartottad magad az intelligenciádnak köszönhetően, de ez már a múlt. Örülök, hogy lepöckölhettem rólad az álarcod és megmutathattam a többieknek is, hogy mivel van dolguk. Ejnye bejnye nem szép dolog a halálát kívánni egy embertársadnak, aki ráadásul a honfitársad is, csak azért mert másképpen látja a világot a neked előírtaknál.
Az általad említett iparűzési adóbevétel-kiesésen (-28mrd huf) kívül az alábbi bevételcsökkenései voltak a fővárosnak 2020-ban: Megemelt szolidaritási adó: -26 milliárd forint BKK-jegybevétel-kiesés: -25,5 milliárd forint. Ki nem fizetett szemétszállítás: -5 milliárd forint. Megemelt közműadó: -5 milliárd forint. Fővárosi cégek bevételkiesése: -4 milliárd forint.
Most nem emlékszem, talán Semjén volt, aki beadott egy törvényjavaslatot, és megkérdezték, miről szól, és lila fogalma sem volt róla. Meg a preambulomot sem olvasta el.
Azért él abból, mert ez van. Mert ilyen összefogás ellenzékünk van, megélhetési politikusok garmadája. Látszik Budapestnél. Pillanatok alatt eltüntették a 176 millárd tartalékot és a 20 milliárd folyó pénzeket. Úgy, hogy iparűzési adóból csak néhány tízmilliárd kiesés volt, sőt a HIPA jó részét szét kell osztani a kerületeknek. Mikor ezt megemlítette a Fidesz ellenzék, az volt a válasz, hogy Ti is ezt csináltátok. Nem egészen, mert Tarlós idejében azért lett tartalék. A baloldali csapat lesöpörné a padlásomat, mint jobban kereső bérből élőnek, de egy fikarcnyival nem lenne jobb a költségvetés helyzete. Baloldal annyira hülye, hogy ÁFA csökkentéssel jön állandóan, pedig rengeteg példa van rá, hogy az csak rövid távon viszi lejjebb az árakat, a költségvetés szarabb lesz, a kereskedők pedig gazdagabbak. Ilyenek kezébe ország vezetést adni?! Azután majd bevezetnék a különadókat, mint 2007-ben SZJA-ban és Társasági adóban. Pedig 2006-ban még évente 2-2 % SZJA csökkentést ígértek, majd 36%-ról feltolták 40%-ra, mert az 5%-os ÁFA csökkentés hatalmas költségvetési lyukat ütött, az árak pedig semmit nem változtak. SEMMIT. De amikor a FIDESZ 27-ről 5 %-ra csökkentette pl. a hal, meg a csirkehús árát, akkor is fél év múlva már visszaállt az eredeti ár. Lakásnál mi volt? A 22%-os ÁFA csökkentést úgy lenyelték az építtetők, mint a huzat. Persze ezzel a csökkentéssel a Fidesz nem is a lakásárakat akarta csökkenteni. Pedig az ÁFA a legigazságosabb adónem , mert azt adóztatja amit fogyasztasz. A gazdag többet fogyaszt, többet is adózik. Az is, aki egyébként ott csalja az adót, ahol csak lehet. A baloldal azt mondja igazságtalan az egykulcsos adó. Hol volt az igazságos, hogy egy jobban kereső bérből élő évi 5 millió ft jövedelem felett már 36-40%-ot adózott, míg egy tőkejövedelemből élő igazán gazdag több száz milliós jövedelem után is csak 20% SZJA-t fizetett?! Mert állandóan csak az összevonandó jövedelmeket akarják progresszíven adóztatni, a külön adózandó tőkejövedelmeket nem. A bérből élőtől elvesszük a pént-nehogy kivakarodjon a szarból- és osztogatjuk segélyre (kell a szavazó). A tőkés meg a politikus röhög a markába. Ti akik egymást hergelve, szűk körben itt szapuljátok a Fideszt, fogalmatok sincs arról, milyen alapvető elvárásai vannak egy Fidesz szavazónak, hogy ne a Fideszre szavazzon. 2006-ig vagy MSZP-re vagy SZDSZ-re szavaztam. 2010-ben pedig Seres Mária pártjára. De a fa@om tele lett az "álbaloldallal", aki csak a tőkéseket támogatta, a leendő középosztálytól csak elvett. Azután a Fidesz meglovagolta a migrációs helyzetet is. Most már azt gondolom hiszik is amit csinálnak ezen téren , de 2015-ben csak a politikai lehetőséget látták szerintem.Á, nem folytatom. De azt garantálhatom Nektek, hogy addig nem lesz más a Fidesz helyett, amíg azt hiszitek csak agymosottak szavaznak a Fideszre. Írom én két diplomával és könyvvizsgálói végzettséggel, jó közgazdasági és törvényi ismeretekkel. És jó memóriával...nem felejtek...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!