Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy miért a 4ig kapja meg a többségi tulajdont. Igyis úgyis hitelből veszik meg az 51%-ot, amit az állam ad nekik. Azt sem értem, hogy miért nem vette meg először lölö, aztán többszörös áron adhatta volna el az államnak.
Ez se rossz, ha az alkotmánybíróság nem gittegylet, akkor meg is fog állni: "Megtámadták az árstopot az élelmiszerláncok az Alkotmánybíróságon. Az indítványozók szerint a szabályozás sérti a kellő felkészülési idő
követelményét, továbbá mind az árrendelet, mind a veszélyhelyzeti
kormányrendeletek érvényessége kapcsán
felmerül a kormány veszélyhelyzeti jogalkotói jogkörével történt visszaélés is.
Álláspontjuk szerint az alkotmányjogi panasz keretében támadott
árrendelet és a veszélyhelyzeti kormányrendeletek nem alkalmasak a
veszélyhelyzeti célok elérése, ahhoz semmi közük nincs. Súlyosan sérti a
jogbiztonság követelményét, hogy az „ideiglenes” jelleggel bevezetett
hatósági ármaximálás további hónapokra lett kiterjesztve. Hivatkoznak arra is, hogy az intézkedések korlátozzák az Alaptörvény
M) cikk (1) bekezdésből levezetett szerződési szabadságot. A
kereskedőket terhelő kötelezettségek pedig sértik az indítványozók
tulajdonhoz való jogát, emellett a támadott jogszabályokkal
összefüggésben a bírósághoz forduláshoz való jogukat is."
Úgy döntöttek hogy nem tartják meg a tüzijátékot. (jogosan)De mivel ők sosem vállalnak semmi felelősséget, ezért kirúgták a két embert.Holnap majd kiderül hogy soros emberei voltak. Csak egyetlen egyszer vállalnák a felelősséget a sok szarért amit itt művelnek.Mondjuk miért is tennék, a társadalom ezen az értelmi szinten van. Nagyon helyes. Ki kell lépni az euból, hiszen csak befizetők vagyunk. De ne várjon egyik birka sem semmiféle empátiát, meg ne hisztizzen mikor két kiló kenyér jön ki a fizetésből. Elvégre kelet felé oroszországban, fehéroroszországban, törökországban, jobban élnek az emberek, nekünk ott a helyünk, miért is a nyugathoz húznánk. A követendő példák: Törökország 355 EUR Oroszország 500 EUR
Fehéroroszország 362 EUR A hanyatló nyugat: Ausztria 2740 EUR Németország 2559 EUR OIaszország 1729 EUR
Illetve azt is szeretném hallani, hogy milyen jó nekünk a 410 forintos euró, meg a 430 forintos frank. És miért támadta meg Ukrajna saját magát? És ez csak az elmúlt egy két nap, máshol ilyenekért már rég egy lámpavason lógna a miniszterelnök úr. Bár valami megerősített lámpavas kellene...
hogy az orbán szavazók minden egyes bicskanyitogató birka fasz döntéssel képesek egyetérteni és megmagyarázni az azért nem akármi. Na halljuk, miért vették meg a vodafonet, mikor nincs pénz tanárok fizetésére, rezsicsökkentésre, meg semmire
Hogyan érzed? 50/50% ??? Egyszer bejön, egyszer nem.? Ezt melyik munkahelyen engednék meg az embernek? .......Orvos? :-) Bevallom, ha nem lett volna ekkora felhajtás miatta, nem változtatunk. Szervezett csónakázás volt betervezve, amit nem élveztünk volna a nagy viharban. Ha csak elázunk, az még a tűrhető kategória. Mivel érintett vagyok (voltam) a mezőgazdaságban, sokszor jól jönne a pontos előrejelzés, de mostanában nem a pontosság hiányzik, hanem hasraütésesnek tűnik a jósolgatásuk.
Én sokat túrázok, van hogy bejön egy előrejelzés, van hogy nem. Hol egyik cég előrejelzését éreztem "jobbnak" hol a másikat, de mindig kiderült, hogy egyik sem tévedhetetlen. Én egyszerűen azt csinálom, hogy ránézek a radarképre indulás előtt, és ahhoz igazítom a tervem, ott azért pár órára előre már jól jósolhatók a dolgok, de pont ezek a nyári zivatarok nem igazán. Ez a "miattuk lefújás" ez meg olyan, hogy az nem zavart gondolom téged sem amikor ötször megúsztad az elázást "miattuk", de ez az egy már kirúgásért kiállt.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!