Számomra értehetetlen, hogy 11 év alatt nem jutottak el odáig, hogy ne a pártvezetőket indítsák miniszterelnöknek, hanem felépítsenek egy hiteles, művelt, karzmatikus, jól kommunikáló vezetőt. Koalíciós kormányzáshoz eleve jobb választásnak gondolok egy párton kívülit. Összességében most MZP-t tartom a legjobb jelöltnek.
A most érvényes törvények alapján is el lehet számoltatni őket, megfelelően előkészítve és kiválasztva néhány demonstratív ügyet ami nagyot szól, és érvényesül a dominóhatás is. A rendőrségi és ügyészségi nyomozók nagyon nagy része végzi a munkáját, csak engedni kell. Az elején kell néhány "ütős" ügy, ami akár már most fel van göngyölítve (vagy legyen felgöngyölítve a választásokig!), és csak a vádemelést kell megtenni. Ne akarjunk forradalmat játszani! Nagyon rosszul járnánk vele, és csak a ner kezére játszanánk. (Szerintem nem olvastad el a cikket és csak a címre reagáltál.)
https://assets.4cdn.hu/kraken/7dycXjGeqgF0BcFUs.jpeg?format=auto&width=663 tipikus ezen a képen is a testbeszéd...(?) o1g- mint döbrögi aki éppen számonkéri fiát - 'no halljam mi újság - inas?' aztán meg ne tudjam, hogy netán 'ereszeztél?'... az LA, meg feketében, együttérzően nézheti a fiát, ' tudod én nem szólhatok ebbe bele, nekem otthon is csak 'kuss' a nevem(?)'...szvsz
nem mindha nem lenne mindegy hogy beszéli az angolt egy olyan(o1g?) akivel senki nem igazán ül le egy asztalhoz, mert már-már oda 'sz@rik' annak közepére-- ☺ szvsz
amúgy szerintem megy a vita a moratóriumról, és a bankoknak teli már a töke O1G-vel, meg a végtelen hosszabbítással Csányi meg úgy van vele, hogy neki mindegy, hogy ki a miniszterelnök, csak öt szolgálja aztán jelzett, hogy mással is menni fog neki
Törölt felhasználó2021. 08. 30. 12:51
Az MSZP helyeben inkabb Mesterhazyt inditottam volna. Osszessegeben az ellenzek miniszterelnok jeloltjeivel az a problemam' hogy nem ugy tunnek, mint akik nemzetkozi beszelgeteseken meg tudnak felelni, es nem a nyelv tudas miatt. pl. egy Joe Biden-Jakab Peter/Fekete Gyor megbeszeles erdekes lenne. Dobrev tunik a legtapasztaltabbnak nemzetkozi teren
Persze eredetiben játszották be, Orbán hangja harsogott a hangszórókból. Így gondolnám.Így kéne kampányolnia vidéken az ellenzéknek is. Hangszorós autókkal végig hajtani lassan a falvakon, és orbáni idézeteket bömböltetni, persze aktuálisan a vidékről. Sokszorosított hanganyag és a kihangosítás ennyi beruházás. Kocsija meg van a tisztelt ellenzéki képviselőknek.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!