Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
________
________ 2021. 03. 22. 20:12
Előzmény: #34379  Placa
O1G hamarabb rúgja ki a közleményt írót, mint hallgatna a józan észre
Ez lesz a veszte is, fejjel megy a falnak, de akkor sem enged
Placa
Placa 2021. 03. 22. 19:37

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210322/dramai-hangvetelu-kozlemenyben-ker-azonnali-jelentos-szigoritasokat-a-kormanytol-a-magyar-orvosi-kamara-475268
Gondolom Gyurcsány a hibás, esetleg Brüsszel. Javaslom: a féleszű hívőket vmelyik stadionban a focisták ápolják
ts3 2021. 03. 22. 19:05
"Már a kormány is várja az egészségügyi önkénteseket"
"Az Országos Kórházi Főigazgatóság külön honlapot indított a jelentkezésekhez."

Párhete azt hazudták, hogy nem baj 4000 egészségügyi dolgozó nem írja alá az új munkaszerződést.
Kurv@ nagy bajban van az ország, orbán hozzá nem értése miatt.
Dehogynincs
Dehogynincs 2021. 03. 22. 18:57
Előzmény: #34373  Törölt felhasználó
"Kell egy terv arra, ... hogyan nyerje vissza az ország az életkedvét, a magabiztosságát és az egymásba vetett kölcsönös bizalmat."
Orbán burkoltan azt sugallná, mintha a járvány előtt életvidám, magabiztos országban éltünk volna és kölcsönösen bíztunk volna egymásban.
Orbánról elképzelhetetlennek tartom, hogy elkezdjen bízni például az ellenzékben. Sokkal inkább valószínű, hogy ugyanúgy nem fog bízni az ellenzékben, mint a járvány előtt.
Orbánnak pár hete is volt terve a fokozatos újraindításra. Aztán mégis szigorításokkal kólintott minket fejbe.
ts3 2021. 03. 22. 18:57
"Orbán Viktor: arra is kell egy terv, hogy hogyan nyerje vissza az ország az életkedvét"

A jókedv visszanyerésére megvan a terv, 2022-ben el lesztek zavarva.
euler
euler 2021. 03. 22. 18:49
Előzmény: #34372  ts3
Szeptember és december között 14 754-gyel többen haltak meg Magyarországon, mint 2019 hasonló időszakában. Ez 35 százalékos többlet.
Szégyen az orbáni propaganda szintje. 
Törölt felhasználó 2021. 03. 22. 18:41
Előzmény: #34373  Törölt felhasználó
már el is ment a kedvem,ilyen kép látván.igaz gunyos röhögés is lehetne ezen.
ts3 2021. 03. 22. 16:57
"A KSH úgy elemezte a többlethalálozási adatokat, hogy azt az időszakot is nézte, amikor nem is volt járvány itthon"
"Így aztán már jobbak is a mutatók."

Így hazudják el orbánék a valóságot.
euler
euler 2021. 03. 22. 15:05
Előzmény: #34370  Törölt felhasználó
Teljesen egyetértek és pont ezt próbálom mondani én is.
Ha a rendszer nem működik, a saját kormányod, államigazgatási és egészségügyi rendszered nem tud megvédeni, akkor arra kell koncentrálni, hogy mit tudok én saját erőből saját magamért és a családomért megtenni. Vészhelyzetben, márpedig az elkövetkező 1-2 hét az lesz, ez a legfontosabb, nem pánikolni, elengedni azt amire nincs ráhatásom.
Törölt felhasználó 2021. 03. 22. 14:57
Előzmény: #34369  euler
A kiszámíthatóság számomra a fontos. Ami most van az annak az ellenkezője.
Fontos a család meg a munka? Akkor miért zárták be az ovikat? Mikor fognak engem oltani? Hogy tervezzek bármit, ha nem tudok semmit. 
Az oltás valóban csak arra kell nekem, hogy egy enyhe lefolyásban reménykedhessek. Ez a tervezhetetlenség láncreakciót szül mindenhol és csak nő a káosz. Foglaljak nyaralásra bármit, mondjak a távoli családtagoknak bármit, bevizessem a gyerekeket bárhova? Minek???
Kaptam volna egy sorszámot mondjuk 1.548.562 és naponta megnézem, hogy hol jár a szám és kész. TAJ számom alapján úgyis tudnak minden fontos dolgot.
Amikor regisztráltam a hivatalos regisztráltak száma kb 300.000 volt.
euler
euler 2021. 03. 22. 14:48
Előzmény: #34365  Törölt felhasználó
Gyorsan felejtünk.
Az egész oltás az eü dolgozókkal indult már decemberben. Nekik regisztrálni se kellett.
Ha jól emlékszem 40 %-uk oltatta be magát! (Voltak csoportok, pl. a rendőrök, szoc.otthonok lakói és dolgozói, akiknek szintén nem ajánlották a regisztrációt.) 
Szomorú, hogy az oltási tervet már nem hiányoljuk, elfogadunk helyette egy hevenyészett prioritási sorrendet és egy alig működő regisztrációs rendszert., elhisszük a mesterségesen gerjesztett oltóanyag hiányt, és már mindent elfogadnánk csak szúrjanak meg bennünket. A rendszer nem működik, fölösleges az azonnali oltástól várni a csodát. Az majd csak a következő hullámot mérsékli, vagy jó esetben megfogja.
Most a távolságtartási és egyéb járványügyi előírások betartása az életmentő egyéni szinten. Magunkra kell vigyázni!
Zöldbéla
Zöldbéla 2021. 03. 22. 14:24
Előzmény: #34367  Zöldbéla
Helyesen: "... az ellátórendszer megvédése után a lehetséges fertőzési gócok ..."
Zöldbéla
Zöldbéla 2021. 03. 22. 14:21
Előzmény: #34365  Törölt felhasználó
Én is regisztráltam elég hamar (ráadásul a kínai vakcinát sem fogadtam el). Előbb utóbb biztosan sorra kerülök, addig vigyázok magamra.
Szerintem nem egyénekben kell gondolkodni, hanem rendszer szinten. Mindenki vigyázzon magára a lehetőségeinek megfelelően! Ezért kell az ellátórendszer után a lehetséges fertőzési gócok kialakulását megakadályozni!
A "saját háztartásban élő" nyugdíjasok (édesanyám is ilyen) tudják talán a legkönnyebben megszűrni a kontaktjaikat.
Akiknek minden nap dolgozniuk kell a megélhetésükért, azok már kevésbé tehetnek a fertőződés ellen. A gazdaságot nem lehet 6..10 hónapra lezárni!
Én így látom, de lehet hogy nincs igazam.
Zöldbéla
Zöldbéla 2021. 03. 22. 14:09
Előzmény: #34364  Zöldbéla
Azt a kifejezést, hogy TAO, te is ismered! Biztos vagy benne, hogy minden "adakozó" önként, saját elhatározásából adja?
Törölt felhasználó 2021. 03. 22. 14:04
Előzmény: #34363  ________
EÜ-t természetesen előre kell sorolni, utána pedig lehetett volna egyszerűen csak a regisztrációval játszani.
Az hogy én decemberben beregisztráltam majd a későn ébredők hirtelen mindig beelőznek nekem nagyon nem tetszik. Minden korosztálynak lehetett volna adni egy hónapot a regisztrálásra, aki lemarad az kimarad alapon, így sok értelme már nincs is a regisztrációnak. Pont az lett volna itt a lényeg, hogy mindenki maga ítélje meg, hogy neki mennyire fontos és tegyen azért, ha neki tényleg kell.
Kaptam volna egy nyilvános sorszámot, mint a hivatalba és kussolok amíg el nem érjük. Ezzel szemben most nem tudok semmit csak naponta átélem a káoszt.
Zöldbéla
Zöldbéla 2021. 03. 22. 13:56
Előzmény: #34363  ________
Ha az egészségügy megbicsaklik, vége a dalnak!!!
________
________ 2021. 03. 22. 13:49
Előzmény: #34362  Zöldbéla
Szerintem meg párhuzamosan kellene oltani az időseket, és a sok emberrel találkozókat (orvos, asszisztens, tanár) a veszélyeztetettségük, illetve a találkozásaik száma szerint.
Zöldbéla
Zöldbéla 2021. 03. 22. 13:08
Előzmény: #34359  ts3
A védőoltással először az egészségügyi ellátórendszert (dolgozók, kórházi osztályok betegeit) kellett volna "biztonságba helyezni", utána pedig a "sok kontakttal rendelkező" foglalkozásokat  személyeket (pedagógusok, iskolai tanulók) valamint a "bentlakásos intézmények" lakóit és dolgozóit.
A kórházi ápoltakat csak negatív teszt esetén lett volna szabad "haza"engedni.
Ezzel a módszerrel a vírus intenzív terjedésének szabtak volna gátat.
Ezek után következhetett volna az általános lakossági oltás.
________
________ 2021. 03. 22. 12:54
Előzmény: #34360  ts3

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek