Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 05. 15. 21:38
Előzmény: #11239  Törölt felhasználó
#11240

"Azért azt el kell ismerni, hogy a maszop anno szétszivatta a munkabérből élőket."
.
Akkor ezzel nem tudok mit kezdeni. Az egykulcsos még jobban "szétszivatta" őket..
"Talán minimálbérrel nem vesz igénybe állami szolgáltatásokat? "
.
De vesz, és az ÁFA-val meg is fizeti az adóját.
Törölt felhasználó 2020. 05. 15. 21:34
Előzmény: #11237  Törölt felhasználó
#11239
Nono:) azért ne feledjük el, hogy a munkavállalók egy jelentős része azért volt minimálbérre jelentve, hogy ne fizessen adót, kapta a hivatalos minimálbért + zsebbe a többit. Ilyen nyilván ma is van, de legalább a hivatalos rész után csenget a kasszába. Amúgy miért is ne fizessen a minimálbéres szja-t? Talán minimálbérrel nem vesz igénybe állami szolgáltatásokat? Iskola, ovoda, közigazgatás, rendőrség stb,stb,stb...Attól hogy (finoman fogalmazzak) nem kedvelem ov-t és a nert, még eléggé jobboldali vagyok:)
badsector1
badsector1 2020. 05. 15. 21:30
Előzmény: #11237  Törölt felhasználó
#11238
Ne zavard meg szegényt a hitében. :))
Törölt felhasználó 2020. 05. 15. 21:27
Előzmény: #11235  Törölt felhasználó
#11237

"A szociknál már az átlagbér egy részét is simán a max. kulccsal vámolták."
.
Az egykulcsos adó, pont ezeknél az embereknél növelte az SZJA-t.
Addig az alacsony keresetűek az adójóváírás miatt nem is fizettek SZJA-t.
euler 2020. 05. 15. 21:26
Előzmény: #11233  valoigaz
#11236
” Munkahelyteremtés címén az oligarchák pénzelése jön. „Ahány munkahely megszűnik, annyit hoz létre a kormány”. A társadalmilag, szociálisan, de sok vonatkozásban területileg is kettészakadt országban ennél cinikusabb szöveg alig képzelhető el. Az egyéni, családi sorsokon csak az azonnali, közvetlen támogatás segítene. Ez még a sokkal gazdagabb országokban is így van, elég Ausztriát, Németországot említenem.

Nagy kérdés azonban, hogy a szűk baráti-, vagyonos körnek a járvánnyal dacoló többszáz milliárdos támogatása milyen társadalmi reakciókat vált ki? Annál is inkább, mert új elem, hogy most a középosztály lecsúszása is beindult.
A szegénysorban levők pedig minden eddiginél rosszabb, már-már elviselhetetlen helyzetbe kerülnek a célzott, közvetlen támogatás híján. A társadalom – szerény véleményem szerint – most nem fog birkanyájként viselkedni, ha a válság tartós jelleget ölt. A nincstelenség, a kilátástalanság, az éhezés és a koronavírus miatti félelmek együttesen soha nem tapasztalt indulatok forrásává válhatnak. 
Számolni kell azzal, hogy tömegesen ismerik fel a rezsim valódi arcát, s az eddig őrzött reményeket a gyűlölet váltja fel. Ez az élethelyzet társadalmi krízishez vezethet."
Felismerni a rezsim valódi arcát
Törölt felhasználó 2020. 05. 15. 21:22
Előzmény: törölt hozzászólás
#11235

Azért azt el kell ismerni, hogy a maszop anno szétszivatta a munkabérből élőket. 2009-ben már kb. mindenki tudta, h bukják a választást. Ezért felvitték 5MFt-ra az alsó kulcs határát, de ez már csak  " dead cat bounce" volt. Előtte évekig nem jutott eszükbe normális adótáblát összedobni, hogy munkából is meg lehessen élni, ne csak vegetálni. A szociknál már az átlagbér egy részét is simán a max. kulccsal vámolták. Gyula, a bajszos gyökér haverja (a félreértések elkerülése végett B.Lajos) Megyó, Táncoslábú Fletó és felmenői hó elején elég sokat csuklottak valszeg. Szóval így belegondolva ez a banda és elvpajtásaik soha az életbe ne jöjjenek vissza, akkor már inkább az orbáni "diktatúra":)
Törölt felhasználó 2020. 05. 15. 21:11
Előzmény: #11233  valoigaz
#11234
Csaképpen megveszik a tözsdei cégeket és 3000%-os emelkedést pumpálnak
valoigaz 2020. 05. 15. 20:41
#11233
"Kiss Judit Ágnes: Hol itt a diktatúra ..??Nem áll meg a fekete autó a ház előtt. Nem internálnak. Nem zárnak börtönbe koholt vádakkal. Nem veszik el az útleveledet. Nem szólnak bele a magánéletedbe.
Elmehetsz az országból. Vissza is jöhetsz. Kimehetsz tüntetni. Leírhatod a véleményed. Vannak választások és politikai viták. Törvények. Szavazás. Mi bajod, hol itt a diktatúra? Mi ez a bérrettegés és picsogás?
Nem törnek az életedre. Nem akarnak beszervezni ügynöknek. Nem zsarolnak a gyerekeiddel.
Csak éppen.
Csak éppen a más politikai nézetet valló laptól elpártolnak a hirdetők. Megsúgják, hogy a cégük nem kap több állami megrendelést, ha ott hirdet. Csak éppen az ellenzéki lapot pont eladják, és hát sajnos veszteséges volt, és megszűnt, hiába, ez a szabadpiac. Csak éppen a megnyert pályázati pénzből kizárólag ezzel és ezzel a céggel dolgoztathatsz. Csak éppen a pályázatot az az egy nyeri, akinek testre volt szabva. Csak éppen az, aki visszacsorgatja a megfelelő honatya zsebébe a százalékot.
Csak éppen nem hívnak meg, törlik az előadásodat, visszamondják a felkéréseidet. Csak éppen figyelik a privát fészbúk oldaladat. Csak éppen feljelentgetésre buzdítják a diákjaidat. Emelik a fizetésüket, neked pedig marad a túlóra. Csak épp eltűnt a nyugdíj, a lakáskassza, és ha János bácsi rákérdez, hová tűnt, te már csak arra kérdezhetsz, hová tűnt János bácsi. Mert furcsa módon azért az egyiket autó üti el, a másik öngyilkos lesz. A harmadik meg ha nem is gyilkosság, vagy öngyilkosság, de karaktergyilkosság áldozata.
Csak épp megfagynak az erdőn a hajléktalanok, mert attól még, hogy a városból a börtönbe viszik őket, még nem lesz több férőhely a szállókon. Csak épp előbb jön a migránsellenes kampány, mint maguk a menekültek. Csak épp konzultációnak hívják a szájbarágást. Csak épp állami pénzen kampányol a kormánypárt. Csak épp elhallgattatják a képviselőket a parlamenti vitában. Csak éppen a győztes kapja a kompenzációt. Csak épp elhitetik veled, hogy az állami pénz a kormány pénze, nem az adófizetőké. Csak épp a közpénzek elvesztik közpénz jellegüket, a közjogi méltóságok pedig előbb a közjogukat, aztán a méltóságukat. Vagy fordítva.
Minden rendben, élheted az életed, a boltokban van banán, csak épp ha bajba kerülsz, nincs szociális háló. De van kilakoltatás, égbe szökő albérletárak önkormányzati bérlakás nélkül. Élheted az életedet, ha épp nem vagy családon belüli erőszak áldozata, mert akkor jobban jársz, ha belehalsz, nem védenek meg, az Isztambuli Egyezményt valami pitiáner indokkal csak nem ratifikálják, dehogy, még gender lesz belőle. Amiről elhitetik, hogy valami szörnyűség, amit most találtak ki, hogy megmételyezzék a tiszta magyar lelkeket, mintha a fogalom nem létezne száz éve. A nő úgyis jobb, ha otthon marad, szüli az unokákat, az udvarra se megy ki, nehogy átessen valami vak komondoron. Mi vagyunk lassan a vak komondorok, behunyjuk a szemünket, ne is lássuk, hogy ki ver kit, átesnek rajtunk az áldozatok, lekushadunk, tűrjük.
Járhatsz dolgozni, tanulni, szórakozni. Csak épp megszavazzák a négyszáz óra túlórádat, három év múlva kifizetik, ha még élsz, elzavarják az egyetemedet, elveszik a színházad támogatását. Csak épp páros lábbal szállnak bele abba, amiben hiszel. Legyen az kereszténység vagy nemzet. Legyen az oktatás szabadsága és minősége. Szájukra veszik, ami kedves neked, és már nem tudod jó ízzel mondani, hogy magyar vagy keresztény. Pedig több közöd van mindkettőhöz, mint nekik. Csak épp megtehetik. Csak épp megtehetnek veled bármit.
Élheted az életed, amíg nem kerülsz kórházba, és halsz meg a sürgősségin a nyolcadik óra szenvedés után, vagy a mentőben, amivel intézményről intézményre szállítanak, hogy valaki megkönyörüljön rajtad. Amíg nem szülsz korababát, akit nincs hol, nincs kinek ellátni. Amíg nem leszel rokkant, akinek nem jár támogatás, kerüljön vissza kéz vagy láb nélkül akár a munka világába.
Főzheted a pálinkát, nézheted a magyar focit a fűtött stadionban, nem gyűjtenek össze, hogy ott lőjenek halomra, mint a diktatúrában szokás.
Ez nem diktatúra, nincs itt semmi látnivaló, lehet hazamenni, csendben, pofánkat befogva!!!"
mezga_geza 2020. 05. 15. 19:37
Törölt hozzászólás
#11232
libasbukta
libasbukta 2020. 05. 15. 19:32
Előzmény: #11229  badsector1
#11231
vadai ágika hivatásos pénzügyi analfabéta szavai megértő fületkre találnak a vér DK-s szintén pénzügyi analfabéta hívek körében
badsector1
badsector1 2020. 05. 15. 19:13
#11230
"Pénteken a rádióban a járvány visszaszorításának ünneplése helyett az értelmiség, a cigányok, és a budapestiek veszélyességére hívta fel a figyelmet. Úgy tűnik, hogy a munka nélkül maradók dühét igyekszik terelni, nehogy benne keressék a felelőst."
badsector1
badsector1 2020. 05. 15. 19:10
#11229
"A BRFK szerint ifj. Lomnici nem terjesztett rémhírt, amikor a forint elleni külső támadást vizionált"
  
Bár mekkora marhaságot mond egy fityesznyik, abból nem lehet rémhír.
lancaster
lancaster 2020. 05. 15. 19:10
#11228

Magyarország nélkül építene mini-Schengent Szlovákia
L: Hát ilyen ez a szerelem.
https://hirtv.hu/hirtvkulfold/magyarorszag-nelkul-epitene-mini-schengent-szlovakia-2501430
gombócból_is_sok
gombócból_is_sok 2020. 05. 15. 18:53
Előzmény: #11224  libasbukta
#11227
Nagyon alacsony a színvonal amit képviselsz.
Peterbond 2020. 05. 15. 18:50
Előzmény: #11225  libasbukta
#11226
Ezt latva evi 5 milliora emeltek a felso kulcs hatarat mar 2010 tol. Azt cserelte le az egykulcsos.
libasbukta
libasbukta 2020. 05. 15. 18:40
Előzmény: törölt hozzászólás
#11225
150 nettó
ettől ért a többkulcs
aki szerint ez már progresszíven adóztatandó jövedelem az hülye
libasbukta
libasbukta 2020. 05. 15. 18:34
Előzmény: #11222  gombócból_is_sok
#11224
én tisztában vagyok vele, te nyomod a komcsi dumát úgy hogy te jobbliberális vagy
________
________ 2020. 05. 15. 17:25
Előzmény: törölt hozzászólás
#11223

amúgy O1G is 2 sávos adót szeretne: 1 milliárdig 15%, afölött meg 1%-osat
mert így lenne nemzeti, meg szolidáris, mondhatni nemzetszolidáris
megsúgom: a hívek ennek is örülnének
pláne ha lenne utána is Erzsébet utalvány
gombócból_is_sok
gombócból_is_sok 2020. 05. 15. 17:11
Előzmény: #11218  libasbukta
#11222
Nem vagy tisztában az oldalakkal. Bal: nagy elvonás nagy újraelosztás, jobb kis elvonás kis újraelosztás. Most nagy elvonás és nagy újraelosztás van, ráadásul ostoba módon. Jó példa erre a csok, egy csoknyit nőtt az ingatlan árfolyam, így a csokos ott van mint korábban, a nemcsokos szív, az építő kaszál. Nem oda megy a pénz mint ahol a marketing szerint a hatást ki kellene fejtenie. Nem mondom hogy nem oda ahová szánták, mert sok nertársnak van ingatlanos érdekeltsége, nyilván örülnek a saját maguk megsegítésének.
mezga_geza 2020. 05. 15. 17:09
Törölt hozzászólás
#11221

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek