Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nq 1h necces. 4h sma200 alatt körül. Napos alj 28400 (500@s Tpm van). Napos sma50 27700. Még van 1 rés 28000 körül, de sztem azt később tölti be. 28200rol sokat feljött. Talán longos is. Emiatt nem várnék 28200at se. 28500realis. Talán Péntekig meg zöldülés
Most csak néha nézek rá napi szinten. 28920nal beírtam hogy sztem gyenge és a 28750 nem fogja tartani. Lejött 28200ra. Nekem 28390rl volt longom 480-ig. 5perces pozi. Nem volt tuti+ időm sem volt rá. Kicsit beragadtam 28750rol most. Vártam hogy megfogja. Neked gratulálok, az jó fogás!
Szerintem két dolog a legfontosabb a nyerő pozihoz 1.Az irány 2.Az időzítés Tehát jókor kell jó irányt felvenni.. A harmadik pedig nem szabad ragaszkodni a saját szokásokhoz.. Vannak itt ugye akik állandóan shortban gondolkodnak,a többség meg állandóan longban. Az év nagyrészében valóban a long a nyerő,de van 1-1 hónap,amikor észre kell venni,hogy shortolni kell.. Aki nem érzi a shortot,az jobban teszi,ha kivár amíg megnyugszik a piac,és nem nyúlkál a hulló késekbe.. Aztán majd lehet újra longolni..
Pedig most nem jó a long szerintem..Csak felpattanások vannak,amik nem sokáig tartanak.. Szerintem hó végére sokkal lejjebb leszünk mint ahol most vagyunk..De ez is csak tipp. Fogadni arra kell amit látunk,nem arra amit látni szeretnénk..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?