Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A hét legfontosabb jelentése szerda este kijött: jelentett az Nvidia $NVDA. A papír ára 3% felett ugrott az aftermarketben. Az Nvidia részvényeinek árfolyama meghaladja a 202 dollárt részvényenként, miután a rekordnak számító, 68,1 milliárd dolláros negyedéves bevételről számolt be.
Kiszámoltam, mert ez sem titok, a tőkém kerek 2%-ával tőzsdézek, tehát gyakorlatilag kb. mindegy, hogy "merre van az arra", nem dől össze a világ, ha mégis tévedtem.
Csak őszinteségből beírom, ha ma kistoppolnak, annyit fogok bukni, mint amennyit február 10 óta + termeltem. Ha esetleg nem értenéd, akkor a február 10-i állapotra visszaugrok, gyakorlatilag 2 hétnyi "profitot" bukok, nem tőkét, profitot. Viszont ha én gondolom jól, akkor holnap megpillanthatja a 24600-at, mert az nvidia magával fogja rántani mind a további 6 mágikus 7-est. Elvileg jót jelentenek, elvileg, ha meg nem, akkor tévedtek.
Akkor longoljál, nyisd meg, kiderül mit alkotsz 2 hét múlva, ha ma rosszat jelent az nvidia. STOP a barátod, ne felejtsd el. Bár valószínűleg ma pihensz, mert túl kockázatos bármelyik irány. A nagyok, akik fújják a lufit, ők nem foglalkoznak vele, longolnak, mert "hátha" jót jelent, reménykednek. Na ők bőszen stoppolnak, te is megtehetnéd. Valósíznűleg az nvidia GYJ-nél lesz egy +200-200 fel-leszúrás, csak,h senki ne járjon jól. aztán X irányba elindulnak.
Tényleg jó sokat esett idén IS. :-)) A hírolvasás helyett kellene gondolkodni is ám. Mielőtt nem késő! Egyébként sok sok ilyen ember volt már itt a topicban, olyan mint te. Okoskodó, megmondó, napi 500 beírás, ki be ugrálás.. Nincs itt egy se már. Te se leszel, mert a pszichó fogva tart. 500 beírás NEM normális Ember!! Jó szenvedést.
Mi a marhaság? A DAX majd örül az nvidia sikerének? Semmi köze az nvidia-hoz. A DAX-ban nincs benne az nvidia, van benne 4-5 autógyártó, amiknek roló van. És a mélypontokhoz képest +25%-on állnak, "megveszik", mert mélypont volt, aztán lehet,h jön a profit warning meg a sorolhatnám. 2008-2009 újratöltve.
Szóval DAX. 25170. Most van nagy szarban a DAX. Látod, pont te írtad,h DJ esett 1000-et, már szinte 0-ban van. A nagy fals esés volt a jó beszálló. NQ 25300: ha emlékszek, Tom várta a 25300-at, 24950-980 körül maszatolt, lement még 1x 24600-ra, izomból patt, legmélyebbről: "Lendület", és elérték a stoppokat. Szóval DAX. 25170. Úgy,h érdemi emelkedést már nem produkált nap közben, kb. ugyanott maradt 15:30 után is. Jó..emelkedett 40 pontot.. semmi.. Szóval ha most fordul le USA, ha lefordul... akkor DAX cumizik, mert már eleve gyengélkedik. Simán majdnem ATH-ra ment USA, DAX meg lemaradóban. Most fájhat az a 25330 felszúrás.
25300 körül volt 4h ma200nál. Nem vagyok gépnél nem látom. + Napos ma 50 is. Valahogy így volt Hetes aljrol indul. Stoppold le +50 Kell egy dupla te to
a nasiban ( + csudixarban) szeretnek reménykedni ( 254re várják éven belül az nvidiát jelenleg a tippmixesek ( elemzők))...a régi jó dolgok nem változnak a kampóózás kegyetlen...a 100 napost rugdossa felette kicsit az 50...ha felreccsen sok szem párás lesz ezért vagy azért.....:) űhttps://www.youtube.com/watch?v=rUuUJ4eICfw
Megvédve ádáz munkámat. "A longba csak bele kell ülni". Ha itt és most a nap elején eldöntöm, hogy "beleülök", minden egyes m5 aljat kivágtak, leöntöttek, gyakorlatilag 25000-25090 stoppal: 0 lett volna a nyerő.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?