Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én meghagytam a pénteki pozit. Hátha támad ez a hülye. + 1h-m30 elég magas szinten ragadt. kb mint az első DAX 25330 érintés, ami után jött a 25000. tehát van egy fajta "túlvettség". de ha nagyon kitör az öröm hullám, akkor baj van. ez van.
Kár,hogy az utolsó short poziban csak pár pont volt,igy maradt a heti kb 30 %,de sokat bénáztam az egész héten,szerdán még nullában vagy kicsit minuszban zártam. A longot sajnálom hogy nem kötöttem be ami után zártam a shortot,40 pontra megközelitette a 2 perces támaszt.Onnan még 200 pontot húztak rajta.
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart * 24980 megdolgoztatta. 24977-25 leöntés: szerez likviditást. olcsósít, újra longol. ezt csinálja, így halad az AI-gép felfele és felfele, szép világ. ilyenkor 24980-nál "izmos" short packot vesz?" miért nem adogatja el most a longokat? félti a picsáját 24800nál meg is védték 24800+20 = 24820, ott fordult. hogy várhatsz 24700-at? átszakítja?
longot nem merek nyitni,mert a long csak visszateszt szerintem 25030 környékén lenne az ellenállás,ha odáig felmászik akkor lehet,hogy még egy shortot rányitok,24700 köré várnám
áááááááá.és újra napi csúcson vagyok két shortból.mondjuk a 2 órás ütem azért még mindig jól müködik NQ nál a 17 es zárás után szokott vissza tesztelni.Szép 30 perces körbeölelő van,annyira nem igazán longos a picike,700 körül a nyakvonal amit feltört oda szerintem lejöhet,lehullámozhat ma
a régi jó dolgok nem változnak (.Majd szél lesz ,majd szélcsend. Minden lesz. Minden volt már ) .... kampóó fel , kampóó le ( hurrá nincs vám ....később... huuu b+ xar az adathalom + vissza kellene csengetni egy zsák gubát + valami háború féleség is kakukkol...:) feketemelos ma, 16:17 Előzmény: #298738 feketemelos#298739 most ha viccesek mennek a napi alj köré....DD)) https://www.youtube.com/watch?v=_XLJvx3T_1c&list=RDZT71G-7jJuk&index=16
egyébként lehet,hogy ez csak egy bika csapda,USA gazdaságban gondok,Iráni háború lehetősége,semmit sem változott,volt egy erössen túl adott szitu nyitáskor és "véletlenül" pont akkor jött a vámos eset
utólag okoskodva a vám hírre belevettek az ár megindult short stoppok , margit nénivel ( margin call) dolgoztak zártak vételi erőt generálva + algók vették és skalperek pozijai dobták meg aztán felrobbant az ár és felszúrt egy emelkedő trendvonalig ( TA érdeklődés hiányában rajzot nem mellékelek).. L. V. szerint persze....:) https://www.youtube.com/watch?v=miMYd5WiXHs&list=PL-HlRQ-LvmnqPGGFHA6CsmJWUpAMMq55B&index=13
saját már volt 4X: A TA-t nem arra használom NAPON BELÜL azaz napon belül , hogy kitaláljam mi fog történni a piacokon. A TA-val jó setupokat belépőket találunk 💀💀az árfolyam mozgása közben 👌👌, ezeket bekötjük és utána vagy ki stoppolódunk kis veszteséggel, vagy zsebre vágunk egy nyerőt. Tehát nem akkor vagy jó tréder, ha eltalálod 80%ban az irányt és igazad van, hanem amikor fegyelmezetten nyitod és zárod a pozikat, ahogy azt a stratégiát követeli. A risk management most (is) a teljes játék min. 70%-a azaz kockázatkezelés mindenek felett. Trendkövetés (értelemszerűen idősík függően) működik, de gyors váltásokkal a kisebbeken ( m5 , m15 , h1) — a gépek algoritmusok diktálnak főleg a nas100-ban.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?