Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
21880: támaszka. ahogy én nézem. de tutira nem állnék be alá. a spekák dupla aljra játszanak. shortos itt fogja eladni, longos pajti meg nyitni. 22135>>21800, kivárják. pontosan 21820 LONG. STOP 21790.
habratyoltak valami 5. hullámról amit h4 a dax megcsinált lefele ...utána van valami a ,b , c ....korrekció ( már az esésé) állítólag ....az " A " megvolt most jön a B ami késsé lentebb van ( a jóslat a delfi jósdából lopott és homályos ) .... https://kephost.net/p/MTg3Mzk0MQ.png
DAX 1D Géza Elemér Q https://kephost.net/p/MTg3Mzk3OA.png Az előző csúcsok kiemelt fontossággal bírnak. Előző csúcsok 21800/21500/21000 Kiegészítve pár dupla alj + támaszzónákkal. https://kephost.net/p/MTg3Mzk4MQ.png 21800 21700 21500 ez a 3-as elég sűrű, alattuk: 21300 21000 DAX MACD Hetes - eladási jel körül.
azért az durva, hogy usa futik sokkal nagyobb mínusz, mint ahogy a dax most áll....most vagy eu zárás után fognak szépíteni (mikor napi min-re tolják a daxot) vagy egy hosszabb esésre álltak be....bár ilyen nagy rés ott is nem hiszem, hogy maradhat....
nagyobb pánikra számítottam ma, ez eddig lófing....bár USA futik nagyon csúnyák, de a DAX, hogy szinte egész végig nyitás óta 22000 felett, ez meglepi nekem....aztán lehet délután persze lecsorog... A futiban nyitás előtt adott aljat (futiban 21800, realben 21575 környéke) illene megnézni a napokban.....
A "nyerőid " évek óta legendásak: Sokan sok pénzt köszönhetnek neked , mint a pf legkitűnöbb kontraindikátorának a vidám percekről nem is beszélve. Respect. bonti szombat, 11:37Előzmény: #281414 csdobos#281432Nem tudom. 19300-nál nyitottam NQ longot. Most minuszos. Hétvégére is benthagytam. Ha nem zöldül ki hétfőn, akkor zseton ki a számláról. Baszus, te emlékszel rá, amíg tologattam a shotokat minden szar emelkedett. Persze akkor is volt a vám téma meg minden. De nem számított. Most hogy felhagytam a shortolással, jó brahiból beleadtam, de egyből átraktam longba. És te is longoltál, pedig nagy shortos voltál. Szóval basszák meg. Most, hogy bele bele veszek az esésbe, basznak visszavenni. Eddig meg minden esést megvettek. Na mindegy. Ha hétfőn nem zöldül, akkor lové ki. Három tippem volt a részvényfutamon a BÉT-en, amit játékpénzzel játszottunk. Az bezzeg plusszos lesz. Lehet, hogy visszamegyek a BÉT-re. ilyen ez.
hehe buy the dip: megvették, de realizáltak is. a tömeg fordult. tp2-ig letolták. 22000-ig. 22000 > 22135 = 135 22135>>22000 = 135. ülnék a kezemen innentől, pénz a zsebben ....
Meg ne sértődjön atyám, mert a végén igazam lesz. És megnyugodhat, igazából távol tartom magamtól a nagy jövőbe látók nagy meglátásaitól vagy mesemondásaitól. Olyan dekeftre szoktak futni, hogy öröm nézni. Csak soha senki nem nézi vissza. Kivételesen most csak azért emlékeztem, mert pont akkor tettem meg egy longot a daxban, amikor beirta ezt az eliotos hozzászólást. Igazából rá is felejtettem a nagy örömmámorban, hogy a tegnapi longjaim nyerők lett és le is zártam, hogy nem is foglalkoztam vele. Aztán nagy mák volt, hogy tegnap Trump baromságot mondott. Mondhatott volna jót is. Szóval lovi. Bejött a lovija atyám, semmi más nem történt. most megyek, majd délután teszek megint tippmixet. Addig a nyerőjeimet nézegetem.
amint bezuttyan 22100 alá: 22135 -short nyitó STOP 22130... ~ 0-ban. -35 pont feláldozva, ha mégis megy tovább. m5 test dupla tető, m5 "high" csökkenő az utolsó 2 gyertyánál, mintha mellézárós készülne.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?