Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az utóbbi 3-4-5! hónapot tanulásra szántam. mozgáselemzésre, hol fordulhatnak, miért OTT fordulhatnak. Nem mindent lehet megmagyarázni, de a DAX aránylag sémakövető, nem izeg -mozog, mint USA.
így van a mágikus 14 óra. DAX 21850>21940. USA lófaszt fog nyitni -4%-ban. Nem ilyen fából faragták őket:DDDDDDD Még nem késő. LNOG FANTASY 21940 (stop 21910)
eddig 3 jó pozim lett volna ma fantasy. (FANTASY) 125 fel 125 le 5 fel (ha nem stoppolom akár 50 is közelre) de jobb a pici + mint a vaskos bukó. 21835 dupla-tripla aljjal próbákoznak. de picit csökkenő tetők mellett, arra jók a 21835-ök, hogy lehetne stoppolni +5ben őket azonnal. arra játszva,h 1x kitör 21900 fölé. Kétlem, hogy USA nyitó -4%-ban indul. legalább egy +0,5-1% realizálást várnék addig, DAX-nak arra elég,h 21900 fölé jöjjön, lehetne +20-30-40bna stoppolni. ettől függetlenül kegyetlen csapkodást várok mára. néha jobb ilyenkor kimaradni, mintsem pozit nyitni, vak szerencsével.
Köszönöm a figyelmet. valóban felbosszantottam magam és kiutaltam a zseton. Mivel láttam, hogy jön visszafele gondoltam visszarakok egy kis pénzt és nyitok long pozit. bonti szerda, 12:12Előzmény: #281625 ktamask#281635Hm, én most próbálkozom longgal. Egyenlőre DAX és NQ. Raktam rá stoppot.. 300 ponttal alá. Azért is írtam be. Sőt, a rossz tippjeimet is beírom. A hétfői bukómat végül is visszahoztam és lett pluszom is. Nem sok, én nem nagy tételben játszom. 1000 Euró van most a számlás, és tettem 100 Euró nyerőt. És nem ebből élek meg. Sportfogadásnak jó, a pluszból általában hobbi van, vagy kirándulás.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?