Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ja,és igazi pénzzel,nem fantázia kereskedéssel,meg demoval..Azért van egy kis külömbség. Méghogy kishitű..🤣🤣🤣 Inkább túlzott hazárdjátékosnak lehetne hívni..
Miért is vagypk kishitű? Tegnap be mertem szállni longba a legdurvább nasi eséskor,aminek az egyik felét este realizáltam,a másik fele pedig még mindig megvan? A Te ma reggeli Dax short nyitásoddal mi van?
Kishitű vagy. Pont te írtad, hogy most jöhet a valaha volt legnagyobb korrekció: esés. Nasdaq még csak most kezdett el igazán esni. Nasdaq-nak vissza kell tesztelnie a dupla aljat, ami 19400-nál húzódik: https://www.investing.com/indices/nq-100-chart A tegnapi záróhoz képest +0,6%-ra van ez a pont. 19500-19600-19700, bármelyik megállíthatja. Ha tartod a longot, és stoppolod a remény ott van, hogy elcsípted az alját. Max rád borul, benne van.
Nasdaq megmentette a világot, DAX-ot is.DAX GAP-el nyitott, felfele indult. 1. Felfele indul, vissza kell néznie a nyitóját, vagyis 22310-et. Ha zöld fogadtatás várja: vagyis 22310-nél VÉTELI JEL mutatkozik, irány újra 22380, és kitörés, "longos nap". Ha nem zöld fogadtatás várja: vagyis 22310-nél tovább esik, shortos boldog 22290 a kritikus pont még, ha alá vissza kellene esnie, ez esetben a tegnapi zárót illene megnéznie. VAGY legalább 22220/22230 támasz szintet.
Dax benézett 22 alá? Benézett. Nasi benézett 19 alá? Benézett. Ezzel meg is történtek a várható korrekciók. Ha tovább esnének innen a tőzsdék,az már egy medvepiac kezdete lenne.. Annyira még nem rossz a helyzet azért.. Ha recesszióba fordulnak amcsik,majd akkor folytatódik az esés..Szerintem egyelőre ennyi volt..Bár a nagytőke már egy ideje kp-ben ücsörög,ez ad némi okot az aggodalomra.. A holnapi vámok miatt már nem várok különösebb eséseket,mert arra már megvoltak a reakciók..
Tartom..Nem 50,hanem lassan 300.pont az aljától.. Na nem pont az alján vettem a második adagot,de összességében már pluszban vagyok.Ez most nem ilyen 50 pontos be-ki ugrós pozi,hanem olyan beszorulós bonti féle,még tegnap nyitottam a nagy beesés vége felé,és túlsáhosan hittem benne,hogy reggelre fordulni fog..Hát nem fordult,hanem lenézett még 200 pontot. Na ott higgítottam..Ez már amolyan kényszer kereskedés volt,de bejött..A felét épp most zártam.
NQ100 m5: https://kephost.net/p/MTg2NjUzNA.png Sokan baszogatnak, hogy "m5" használhatatlan, pedig nem. 1db m5 lejött 18840, túl sokkal ez alá már nem is zárt/jött. Még volt 1 lentebb billenés, de a nagyobb nyíl egy kalapács gyertyát mutat, a kisebb a beszállót. "Long parittyához" ki kellene lépni az m5 sávból, ebből a zöldből északra, az okozhatna egy masszív short stopot. m5-ön gyártja már a csökkenő tetőket. (elakadt 19000 alatt) 18990-18985-18980 Ez az m5 arra jó lett volna 40-50 pötyit gyorsan nyerjen valaki.
Ezek szerint zártad a pénteki longot,vesztőben ma,aztán amikor még lejjebb ment,shortot nyitnál? Az enyém is öngyilkos stratégia,de a második long pakkom legalább már nyerőben van.. Nem hiszem,hogy a mélyponton kellett volna shortot nyitni..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?