Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nagyon jól összefoglaltad a történéseket.. De azt azért engedd már meg nekem,hogy ha én esést várok,és nem jön be,akkor bosszankodjak...Köszi. Egyébként bármi kiválthat most már egy profitrealizálást,ami átmehet egy nagyobb korrekcióba...Úgyhogy nem biztos hogy annyira hülyeség amit belelátunk... Ez az adóemelési hírecske pont olyan volt ami kiválthatta volna...
Hajj, manapság smile nélkül a szarkazmust sem lehet kifejezni rendesen. :/ most annak tudatában kell elaludnom, hogy van itt egy fórumozó, aki engem egy kivénhedt liberális csöves hippinek tart egy feldúlt suttyó konzervatív munkásparaszt helyett.
én konzervatív vagyok a gender izével kapcsolatban, mert szerintem két nem létezik csak ,de engem nem zavar ha feleségül (vagy férjül) veszel pl. egy nyerítő zsiráfot ….persze nekem bocs , de nagyon betegnek tűnik , de ha gondolod genderezgess ….. ahhoz képest, hogy pár hete rasszísta voltam akkor tkp. fejlődök
Egyébként DAX továbbra is short esélyes nálam,vagyis szerintem 14500 környékére tart,USA indexek-nél más a helyzet,ott nem látom ugyan azt a lehetőség most bele.USA indexek ha a tegnapi ellenállás szintnél ahol elakadt a long beszakadás előtt megint elakadnak, szerintem igen, akkor jövő héten jöhet ott is a fordulat,de jelenleg a 4 órás long miatt még korai lenne ott a shortot belelátni.
Bácsi meg néni. Hajaj nem vagy elég gendersemleges... milyen szavak ezek 21. század haladó Európájában. De amúgy bácsi.
Törölt felhasználó2021. 04. 23. 18:38
USA indexek most vannak ot ahol DAX volt délelőtt mielőtt lefordult volna elvileg masszívnak tűnnek a dupla aljak,4 órás is elég impozáns long irányba, de a tegnapi beszakadásban hátrahagyott ellenállást át kellene vinniük ha nem akarnak a DAX délelőtti sorsára jutni,mindenesetre zártam a longom mára,shortot nem mernék nyitni mert minden long irányba mutat,de pont a tegnapi beszakadás ellenállás szintjéig ment Nasdaq és sp500 is,innen le is fordulhatnak,ha nem is tartósan,mindenesetre szép volt ez a hét mint a régi szép időkben amikor Trump vezér mozgatta még a piacot :)
hát nem kapkodtad el amíg találtál egy leírást vagy tudom is én mit a neten,ez egy vírus ? :) a comodor64 em elsírta magát mikor ránézett megnyitni meg sem próbálta :)
ugorj neki meg egyszer " hogy a történelmi tetőtől 10 pöttyre lévő söpö (4180)beszakadt (jesszus) majdnem 1 %-ot (azaz egy és nem öt) tehát 57 pöttyöt ..." és a Sir bácsi (néni) hez hasonlóan én is használok stopot a kereskedéshez alkalmazott mögöttes termékeknél ha lefele klikkelek (short ) vagy fel (long) http://keptarhely.eu/view.php?file=20210423v01v24dcw.jpeg
Az a 10 pötty inkább 60 volt tegnap. Minél erősebb a bika annál nehezebb levágni. Azért már látni a homlokán az izzadságcseppeket.........pont úgy mint a shortosokén:)
úgy gondolja nem tűnt fel 3 indexkében (sp, dj, 100) a tartályka ....DE közösségi szolgálatot láttam el vigasz nyújtás formájában...meg a maga 1 osztályos matek leckéjét böngésztem...bár nem értem minek oszt meg ilyen köztudomású dolgokat , inkább merüljön el a tudomány világába http://keptarhely.eu/view.php?file=20210423v01v3wawh.jpeg
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?