Hajrá Magyar Peti lecci olvasd uram mikor jövőre ránézel emlékezz ezek nem segítettek a kicsiknek hogy 500-600 legyen minimum a sok elinflált even keresztül zard be őket !!
Nézd meg milyen károkat okoztak 210 azt volt 31 Jobb lenne ezt is bezárni nem kellene a szekta tagjainak idegeskedni ez is egy indok hogy magyar Peti kell nekünk!! Tud erről is a Péter
Pont hogy irták okoska hogy nem függnek a közbeszerzésektől…. De te aztan tudod…. Opus, 4ig, appenin, ott lenne baj, de sztem kihevernék, mennek maguktól… olyan a funda kikezdhetetlen… Add el a Deltádat ha van, menj Nutexbe az való neked. Beállsz takaritasz kicsit az egy fős takaritóval, és mindenkinek jobb lesz! Ha annyira szarfos a Delta miert foglalkozol vele állandóan???
Másik hely a szekta taglalja hogy bankok intézmények miatt ezer % felmegy Ilyen nincs anno OTP alapkezelő és több intézmény jó pár rv n elbukott milliárdokat
Az is lehet vmikor autópiac negativ hullamon ül már Emberek láthatóság kajára költenek Delta viszont lehet sosem lesz nemhogy 210 de még 182 sem azt hiszem estmedia korszakban 181,5 volt a teteje Az az érzésem csak kirakatból van a tőzsdén ! Vhogy máshogy éri meg ezeknek hisz premium bol sem lett semmi több éve
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.