Te nem vagy leéneklő?Hát b+...ez az év vicce .DD Figyelj már ide!Mikor hallottál tőlem valaha is olyat,hogy 210 lesz vagy venni kell?Erről ennyit mókuska.Gyere elő a többi klónoddal mert egyedül maradtál ;-)
Látom én lettem a közellenség mert megbukott a spanod. Úgy, hogy kb nem én vagyok a leéneklő, jelen pillanatban is poziba vagyok, és hetek óta +30 várok. Az hogy 150-200 ft nem ér , hát na bumm, ezt köszönd a vezetőségnek. Az hogy milyen suliba jártam arra az a válaszom te hogy angol nyelvű a billentyüzet és sokkal kényelmesebb gyorsabb megirni ekezet nelkul a szoveget . Johiszemu befektetok? Ne nevettes , pont a magadfajtak miatt ulnek nagyon sokan -70-80% ba , mert ti annyira enekeltetek.
Te milyen suliba jártál,(vagy nem) hogy magyar-nyelvű helyesírásból ennyire olcsó vagy?Ezt az undorító beteges leéneklést,csak a bőretlen kutyák csinálják,más jóhiszemű befektető kárára.Eiképesztő amit műveltek!!!!!!!!!
Mit csinálunk?Inkább az a kritikán aluli amit ti csináltok itt.Lebeszéltek,köpködtök,pánikoltattok,majd amikor megvan a beszállótok akkor kussoltok. A másik fórumban legalább megy egy normális spekuláció,de ami itt zajlik az egyenlő az óvodával .10 hónapos reggel elég jól ismered a céget meg a nikkeket,bár a mai nap után ez erősen megkérdőjelezhető :DD
Flendike! A világért sem szeretnék beleszólni a napok óta tartó örjöngésedbe, de nem lehetne hogy a magvas mondandódból elhagyod ezeket a sírva röhögös emojikat? Egyrészt mert soha semmi vicceset nem írsz amihez passzolna, másrészt folyamat lebuktatod magad vele te is a különböző regisztrációiddal, de legfőképp azért mert 60 éves kor alatt már senki nem használ ilyeneket, de szerintem ezek már a nyugdíjas clubokban is vércikinek számítanak.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.