obuda egy részén nem volt áram-nekem kelett intézkednem-elektromos művek nem is tudott rola-12 meg szart bele-megmondtam mindenki repűlni fog a 16-36 évért.
mondhatni igen-viszont csak ők vannak a tőzsdén és nincs hátszél és megvádolták hamisan az igazgatót-nem véletlenűl.de most tisza van és uj szelek fujnak.igaz csak kormányváltás van-mert itt rendszerváltás akkor lesz ha eltakaritják azokat akik nem valók a földre. addig viszont -a nemzetközi helyzet -szorul a hurok az emberiség nyaka körűl-a sátánistáknak meg már kevés az idelyük aztán pápá van nekik.közel van bizony mondom közel.
Kb. mint egy AI-al írt sablon szöveg, nem erőltették meg magukat (az elmúlt 10 évben), Teams-en, hatékonyan, a rv-esek itt senkit sem érdekelnek, a tudjuk ki meg már alig várja, hogy 10% alá nézzen.
Üdv a klubban. Pedig anno opusban en 200-810 voltam, nem kicsi db szam Jatszóssal anno több papir szêpet ment. De ezek besültek, Delta nekem az igazi csalódâs sajnos Joker es meg hasonló sortârsak vannak. Nekem anno rice mondta add el a szaros opust gyere a felêvel 4ig be. Hagytam mert akkorâkat mozgot opus. Hibat hibara sajnos. Es elmentek az êvek. Őrmestert en a kevês közkêz miatt vettem, hiba volt…. Talân most itt a vezetők most megmozgatjâk. Sok sikert azêrt mindenkinek👍
Ennél az a sokkal durvább, hogy ezt a három rv-t vettem hosszú távra 6-7 éve. Akkor jött a delta tőzsdére, akkor jelentett a nutex, hogy komoly befektető érdeklődik irántuk, az őrmestert meg csak beválasztottam bónusznak. Ez nekem a sikertörténetem:)))).
https://invst.ly/1i7dx9 Két és fél éve volt egy kiszállási lehetőség, azóta csak sz@rakodós oldalozás lassú lecsorgás van forgalom nélkül. A tulajok gyárthatnak ezer jegyzőkönyvet, de érdemben semmi nem történik és a család jól meg él belőle.:(
Az Igazgatóság egyetértett abban, hogy a stabil megbízói kapcsolatok, a magas színvonalú szolgáltatás és a tudatos partnerkapcsolati stratégia együttesen jelentik a Társaság fenntartható növekedésének, eredménytermelő képességének és a részvényesi érték hosszú távú erősödésének egyik legfontosabb alapját. Bla, bla, bla ez csak a duma nem lesz ebből semmi. Sajnos:((
Egyáltalán egy ilyen sz@r mit keres a tőzsdén??? A tulajdonosai is büszkék lehetnek magukra, hogy egy sz@rkupac tetején ülnek. De mondjuk a legnagyobb ökör én vagyok, hogy egy ilyen fosra pénzt adtam.:((
Lehet még 10 évig itt fog szenvedni. Akkor aztán baxhatjuk az árfolyamot az idők végezetéig!! Nagyon kellemetlen egy ilyen lúzer nagyrészvényes , évekig kerékkötője az árfolyamnak és a normális kereskedésnek!! Pedig a cég jó lenne, jönnek az eredmények, de egy ilyen beragadt mindennek gátat szab!!
De ez igy örökkê való lesz….ha vesz valaki 500 db felmev mulva 20ft feljebb dobja mert nincs mozgas.. ezen kene valtoztatniuk, figyelne fel a piac…. Vagy tizedelni ,, agyalhatnanak mar kicsit
Emelkedik fel az összes mozgóátlag. 200napost is lehagyta az árfolyam, de az 1évest is. Volt itt aki azt mondta, majd ha fölé megy 200naposnak.. Megtörtént.
Nem a rendezvényt biztosították, hanem a kupa őrzését, egy fém darabot felügyeltek, ahhoz kb elég 5 ember, kb 5 millió ftnál nem kerülhetett többe. De akkor már a jelentős túlárazás is bele van kódolva
Az nem semmi. Na. Magyar Péter alatt sikerült megnyerni a legnagyobb rendezvényt? És még ki is emelték a szervezest, védelmet milyen jó volt! 1darab nem fogy erre sem. Nem semmi. Kinyírta Hali a papírt sajna.. Ahogy vesz valaki, azonnal ráadjs. Ez van
Őrmester részvényesek ide